Hvordan ansøger jeg om et åndedrætslån? Hvilke banker yder åndeudlån?

Hvordan ansøger man om et åndedrætslån, hvilke banker yder åndeudlån?
Hvordan ansøger man om et åndedrætslån, hvilke banker yder åndeudlån?

Nefes-lån implementeres for mellemstore virksomheder (SMV'er), der har lidt mest under koronavirusepidemien. Ansøgningsdatoen for Breath Loan, som gives via Ziraat Bank, Vakıfbank, Halkbank, Türkiye İş Bankası, Garanti Bank, Yapı Kredi Bank, Akbank, Denizbank, starter tirsdag den 1. juni 2021. Her er ansøgningsprocedurer og detaljer om Nefes-lån ...

Betingelserne i 'Breath Loan Package' for virksomheder, der har mistet omsætningen, er blevet afklaret. Nefes-kredit, som ansøgninger vil blive accepteret fra og med tirsdag den 1. juni 2021, vil blive givet uden betaling i de første 6 måneder med en årlig rente på 17.5 procent, op til 200 tusind TL. Tilbagebetaling er 12 måneder. Med lånepakken til mellemstore virksomhedsejere er det planlagt at give et "åndedrag" til SMV'er, hvis forretning er gået i stå på grund af covid-19-epidemien.

Hvornår er ansøgningerne om åndeudlån?

Ifølge erklæringen fra ministeriet for finans og finans vil ansøgninger om Nefes-lån blive modtaget fra tirsdag den 1. juni 2021. Der er ingen oplysninger om den sidste ansøgningsdag. Virksomheder vil være i stand til at ansøge om bankkontorer med det medlemsattest, de modtager fra kamre og råvarebørser, de er medlemmer af.

Nefes Credit Package vil blive implementeret i samarbejde med Union of Chambers and Commodity Exchanges of Turkey (TOBB) og Credit Guarantee Fund (KGF) med deltagelse af 10 banker under ledelse af ministeriet for finans og finans. 135 virksomheder forventes at drage fordel af kampagnen.

Hvad er ansøgningsbetingelserne for vejrtrækningslån?

Virksomheder vil være i stand til at ansøge om bankkontorer med det medlemsbevis, de modtager fra kamre og råvarebørser, de er medlemmer af. Nefes Credit Package implementeres i samarbejde med Union of Chambers and Commodity Exchanges of Turkey (TOBB) og Credit Guarantee Fund (KGF) med deltagelse af 10 banker under ledelse af ministeriet for finans og finans. Med Nefes-kreditpakken ydes driftskapitalfinansiering til medlemmer, der har en årlig omsætning på mindre end 10 millioner TL, og som har et tab på 2020% i deres 2019-omsætning i forhold til 25, og dem, der er registreret i handelskamrene, maritim handel, industri, handel og industri eller råvarebørs.

Hvem kan ansøge om et åndedrætslån?

Med Nefes Credit ydes driftskapitalfinansiering til medlemmer, der har en årlig omsætning på mindre end 10 millioner TL og har et tab på 2020% i deres 2019-omsætning i forhold til 25 og er registreret i handelskamre, maritim handel, industri , handel og industri eller råvarebørs.

SMV'er med en omsætning på højst 2020 million lira i 1 vil maksimalt kunne bruge 50 tusind lira, og SMV'er med en omsætning på 1-10 millioner lira kan maksimalt bruge 200 tusind lira. TOBB og kammerudveksling vil også bidrage til projektet ved at vurdere deres ressourcer i disse banker.

Banker, der giver vejrtrækningslån 2021

I Nefes-låneansøgningen, der giver virksomheder en afdragsfri periode på 6 måneder, foretages tilbagebetaling af lån i 12 lige store rater. I den nævnte ansøgning vil der blive stillet statsfinansieret KGF-garanti, og renten er blevet bestemt til 17,5 procent om året.

Listen over banker, der deltager i Nefes Loan, hvilke ansøgninger vil blive accepteret fra og med tirsdag den 1. juni 2021, er som følger:

  • Ziraat Bank
  • Vakifbank
  • Halkbank
  • Tyrkiet Business Bank
  • Garanti Bank
  • Yapı Kredi Bank
  • Akbank
  • Denizbank
  • Ziraat-deltagelsesbank
  • Fondens deltagelsesbank

Hvordan ansøger man om et åndelån?

Virksomheder med en omsætning på mindre end 10 millioner lira og et tab på 2020 procent i deres 2019-omsætning i forhold til 25 vil være i stand til at ansøge om Nefes-lån til bankkontorer med det medlemsbevis, de modtager fra kamrene og de udvekslinger, de er medlemmer af pr. 1. juni 2021. Virksomheder, der ønsker at drage fordel af lånet, vil også kunne få medlemskabscertifikatet som et e-dokument online fra systemerne fra TOBB eller kammerudveksling uden at gå til kamreudvekslingen.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar