Ny æra i Cryptocurrency Mining

ny æra inden for kryptovaluta-minedrift
ny æra inden for kryptovaluta-minedrift

Blockchain-projektet Chia Coin, hvis fundament blev lagt i 2017, er klar til at bryde jorden på kryptokurrencymarkedet. Den stigende popularitet af kryptovaluta-minedrift har øget energiforbruget og kulstofemissioner for denne virksomhed til et niveau, som hele verden er bekymret for. Dette overdrevne energiforbrug, der afslører behovet for forskellige produktionsteknikker, fik al opmærksomhed til Chia Coin, som har en anden produktionsteknik.

I blockchain-minedrift er spillet brudt

Ved at bruge ubrugt ledig diskplads på brugerens harddiske i stedet for høj processorkraft adskiller Chia Coin sig fra sine konkurrenter med hensyn til energieffektivitet. Chia Coin er en spilskifter i blockchain-minedrift ved at bruge ledig diskplads på computeren.

Mens grafikkort med høj processorkraft bruges til Bitcoin- og cryptocurrency-minedrift med lignende logik, bruges harddisk- og SSD-produkter med høj øjeblikkelig datalæsningshastighed til Chia Network-minedrift. Med denne funktion minder Chia Coin om aktiekrisen i kategorien grafikkort i den forløbne periode. Som det er kendt, har nye og høje processorkraftbeholdninger til videokort brugt til produktion af kryptopenge smeltet på kort tid i den forløbne periode.

Første valg er SSD-produkter

Da Chia-minedrift grundlæggende bruger ledige lagerenheder, forudsiges SSD'er med høj kapacitet og høje øjeblikkelige læse- / skrivehastigheder at være førstevalget. SSD-produkter skiller sig ud med deres øjeblikkelige læse- og skrivehastigheder, som er ret høje sammenlignet med harddiske.

Foranstaltninger startet for bestandskrise

Incehesaps medstifter Nurettin Erzen erklærede, at de har taget forholdsregler mod alle aktiekriser, der måtte opstå som følge af Chia-minedrift, og sagde: ”Fordi Chia Network kan læse / skrive meget mere data på et sekund end SSD'er og harddiske med klassiske lagringsløsninger, Chia Det vil være det primære valg for folk, der forbereder sig på netværksminedrift. Producenter af datalagringsprodukter, der lærte de nødvendige erfaringer fra lagerkrisen i grafikkort, er allerede begyndt at træffe foranstaltninger til SSD- og HDD-lagerkrisen, som sandsynligvis vil opleves sammen med Chia Network.

At nævne, at på trods af alle foranstaltninger, hvis der opstår en lignende kryptokurrency-vanvid i slutningen af ​​2020, vil disse foranstaltninger ikke forhindre markedet i at køre, sagde Erzen, ”For produktionen af ​​disse enheder bør chip- og halvlederproduktionen i stigende grad fortsætte. Krisen i en af ​​de kæder, der er involveret i leveringen af ​​disse produkter, kan afspejle hele sektoren.

"Vi sigter mod at holde slutforbrugere ude af lager krige"

Erzen sagde, at han har truffet foranstaltninger mod alle bestandskriser, der måtte opstå som følge af Chia-minedrift, ”Inden for rammerne af disse foranstaltninger prioriterede vi ordrer til datalagringsprodukter, der er egnede til Chia-minedrift. Snart åbner vi en ny kategori kaldet Chia Products og præsenterer disse produkter for vores besøgende. Med dette strategiske skridt tilstræber vi at handle som producenter, der planlægger at levere produkter direkte til de store aktører i Chia-landbrugsvirksomheden i Fjernøsten og holde slutforbrugerne ude af lagerkrige, ”sagde han.

Om at blockchain-teknologi og kryptokurver, som har sat deres præg på de sidste 10 år, fortsat vil være i vores liv i den kommende periode, fortsætter Erzen: ”Selvom du læser disse linjer, udvikles der nye blockchain-teknologier, der er ved projektfasen og vil forme den digitale verden. sektor fokuserer på øjeblikkelige prisbevægelser snarere end disse teknologier og den potentielle teknologiske udvikling, som disse teknologier lover at give. Det behandler dem kun som en valuta. Når vores perspektiv på disse teknologier når et punkt, der er uafhængigt af øjeblikkelige prisbevægelser, vil vi se, at blockchain-teknologi begynder at bidrage mere til vores liv. Jeg håber, at vi når disse dage så hurtigt som muligt. ”

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar