Første eliminering af Red Bull Half Court basketball turnering i Bursa

første kvalifikationskamp i Red Bull Half Court basketball turnering i Bursa
første kvalifikationskamp i Red Bull Half Court basketball turnering i Bursa

De tyrkiske kvalifikationer til Red Bull Half Court 3 × 3 basketball turnering, hvor verdens bedste street basketball spillere vil konkurrere, vil blive afholdt i Bursa, vært af Bursa Metropolitan Municipality.

At bringe gadekultur og basketball sammen; Tyrkiet, der kvalificerer sig til Red Bull Half Court 3 × 3 basketball turnering, hvor verdens bedste street basketball spillere vil konkurrere, begynder. Den første af de 3 elimineringer af Red Bull Half Court, hvor alle, der har oprettet deres 4-personers hold kan deltage, afholdes i Bursa. Turneringen, hvor den tyrkiske mesterkandidat vil blive bestemt, afholdes i Hüdavendigar City Park, vært for Metropolitan Kommune, lørdag den 12. juni mellem kl. 14.00 og 19.00. Basketballbanen, hvor den gigantiske organisation vil blive afholdt, blev også farvet med støtte fra Metropolitan Municipality. Organisationen, der vil blive afholdt med bidrag fra Metropolitan Kommunes ungdoms- og sportsserviceafdeling, vil bringe basketballelskere sammen.

Verdensfinalen i Rusland

Efter eliminering ved Hüdavendigar Kent Park basketballbane vil street basketball passion besøge henholdsvis Ankara, Istanbul og İzmir. Holdet, der bliver mester i Tyrkiet i slutningen af ​​4 elimineringer, vil også blive bestemt i Izmir. Holdet, der overvandt sine rivaler og blev mester i Tyrkiet, får mulighed for at repræsentere vores land i verdensfinalen, der afholdes i Rusland i september. Registrering og detaljerede oplysninger om turneringen kan findes på RedBull.com/halfcourt.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar