Samsun West Ring Road Project skal udbydes i 2022

At blive udbudt i Samsun West Ring Road Project
At blive udbudt i Samsun West Ring Road Project

Samsun Metropolitan Kommunes borgmester Mustafa Demir sagde, at Western Ring Road-projektet vil blive udbudt i 2022, og det vil være en meget vigtig investering for byen. Borgmester Demir udtrykte, at Smart City Traffic Safety-projektet er kommet i fokus for andre byer, og understregede, at transportårerne til City Hospital er planlagt.

Åbningsmødet i Metropolitan Municipality Council for juni blev afholdt i dag. 35 punkter blev drøftet på forsamlingen i Ömer Halisdemir Meeting Hall. På mødet, hvor dagsordenspunkterne blev evalueret en efter en, sagde præsident Mustafa Demir: ”I de sidste måneder var Samsun i første række i antallet af sager. Dette skyldtes antallet af tests. Nu er det eksemplarisk i Tyrkiet. Pandemien er i tilbagegang. Vi vil have overvundet denne proces, når vaccinationen har nået et bestemt niveau. Hele verden gennemgår en helt anden proces. Han kæmper stort. Forhåbentlig bliver vi det andet land i økonomisk vækst efter Kina i udgangen af ​​pandemien. I denne henseende er der en vækst i Samsun over gennemsnittet i Tyrkiet. Det faktum, at det er et centrum inden for industri, handel og turisme samt bidraget fra offentlige investeringer, ”sagde han.

TRANSPORTNETVÆRK FOR BYSYGEHUS

Påmindende om, at de underskrev Smart City Traffic Safety-projektet, sagde præsident Mustafa Demir, ”Underskrivelsesceremonien gav en lyd i Tyrkiet. I øjeblikket er det også i centrum for andre byers opmærksomhed. Vi forbereder os. Vi begynder at implementere det på en planlagt måde. Da underinstitutioner også vil have arbejde, planlagde vi dem også. Vi foretog også evalueringer med General Manager for Highways. Derudover er byhospitalet under opførelse. Vi planlagde transportarterierne på stedet indtil slutningen. Vi forsøger at få programmet udført af transportministeriet med protokollen mellem sundheds- og transportministerierne. Forhåbentlig opnår vi dette. Når byhospitalet er færdigt, vil transportnetværket også være afsluttet, ”sagde han.

VESTRINGVEJ BLIVER TIDER

Omtale af blokeringen ved krydset mellem Recep Tayyip Erdoğan Boulevard og Ankara Road sagde metropolitaborgmester Mustafa Demir: ”Der er overbelastning ved dette kryds i spidsbelastningstider. De arbejder på regulering for at løse trafiktætheden forårsaget af krydset. Vores projekt om boulevarden er klar. Vi øger bredden til 40 meter. Der vil være mere regelmæssig og flydende trafik. Vi implementerer zonearbejdet i Atakum og leverer West Ring Road-projektet til General Directorate of Highways. Vi har startet arbejdet med at inkludere det i investeringsprogrammet for 2022. Vi planlægger at udbyde det i 2022. Det vil være en meget vigtig investering for Samsun, ”sagde han.

4 BETONPLANTER VÆRDES INSTALLERET

Sagde, at SASKİ og Institut for Videnskabsanliggender fortsætter deres feltinvesteringer og studier intensivt, sagde præsident Demir:

”Vi bygger 4 betonanlæg. Vi producerer vores egen beton. Vi vil købe blandere i 15 stykker. Ved omkostningspunktet vil det være 3/1 af indkøb ved udbud. Når kraftværkerne er etableret, har vi muligheden for at gå længere. Vi vil have en meget travl tidsplan i år og næste år. Med Taflan og Çatalçam fører vi vejinvesteringerne i industriområder til et meget godt sted. Vi planlægger at starte arbejdet på Mert-floden i 2022. Derudover implementerer vi vores litiumbatteri-elektriske busprojekt sammen med ASELSAN. Det vil blive udbredt i hele Tyrkiet. Driftsomkostningerne er meget lave, nul miljøspild, høj komfort. ”

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar