14 atleter fra 400 lande deltog i løb til sky-løb i Tahtalı

Atleter fra landet deltog i træ løb til himmel løb
Atleter fra landet deltog i træ løb til himmel løb

Det 7. løb til Tahtalı Run to Sky Powered by Corendon Airlines er slut. 14 atleter fra 400 lande deltog i løbene til Tahtalı Run To Sky Powered By Corendon Airlines, som blev afholdt under Corendon Airlines hovedsponsorat med stor støtte fra Kemer Kommune.

I løbet af Tahtalı Run To Sky Powered By Corendon Airlines, der blev kørt rundt om det 2 meter høje Tahtalı-bjerg, Zeus's sommertempel, og som gav atleterne mulighed for at løbe i Zeus 'fodspor for at nå himlen, atleterne gjort en stor indsats for at blive rangeret.

Efter afslutningen af ​​løbene blev der afholdt en prisoverrækkelse i Atatürk Park, som blev reorganiseret og bragt til Kemer af Kemer Kommune.

Antalya stedfortrædende guvernør Nurettin Ateş Kemer guvernør Yücel Gemici, Kemer borgmester Necati Topaloğlu, Kemer politichef Deniz Yılmaz, stedfortræder borgmester Emin Gül, rådsmedlem Ferhan Fidan, Antalya Youth and Sports Provincial Director Yavuz Gürhan, Kemer District Youth and Sports Director. Mustafa Özkaynak, Kemer Touristic Hoteliers and Operators Association (KETOB) President Dinçer Sarıkaya, KETOB Vice President Şinasi Gürocak, Kemer Businessmen's Association (KEMİAD) President Rıza Sönmez, Olympos Cable Car General Manager Haydar Gümrükçü, Corendon Formand Yıldıray Karaer, organisationsdirektør Polat Dede, sportsfolk deltog.

Med en erklæring efter prisoverrækkelsen sagde borgmester i Kemer kommune, Necati Topaloğlu, at de som Kemer kommune gav stor støtte til organisationen, som blev afholdt for 7. gang i år.

Præsident Topaloğlu bemærkede, at det var en meget god organisation på trods af pandemien, ”På trods af den pandemi, der ramte verden, deltog 14 atleter fra 400 lande i arrangementet. Vi vil gøre det bedre næste år og sikre, at det finder mere plads på de internationale arenaer. Der er en anden begivenhed i november. Lad det være en overraskelse. Vi vil fortsætte med at introducere Kemer. Jeg vil gerne takke alle, der har bidraget til organisationen. ” han sagde.

KETOB-præsident Sarıkaya sagde, at de vil arbejde for at gøre organisationen mere succesfuld i de kommende år og fremme Kemer på den bedst mulige måde.

At nævne, at der er nogle forslag fra konkurrenterne, bemærkede Sarıkaya, at de vil evaluere forslagene og forsøge at bringe Lycian Walking Path til organisationssporene.

Organisationsdirektør Polat Dede sagde også, at det var et godt løb og takkede Kemer borgmester Necati Topaloğlu og sponsorerne for deres store støtte.

Præmier blev uddelt til vinderne af løbet, der blev afholdt i fire forskellige kategorier.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar