TCDD informerer borgerne om at minimere ulykker på tværs af niveaukryds

at informere borgerne om bevidsthedsdagen
at informere borgerne om bevidsthedsdagen

International Level Crossing Awareness Day (ILCAD), arrangeret af World Railway Community (UIC), fejres i Tyrkiet med aktiviteterne i TCDD. Dag for bevidstgørelse af niveauoverskridende, organiseret i 40 lande, har til formål at øge offentlighedens bevidsthed om farerne ved planovergange.

Republikken Tyrkiets statsjernbaner (TCDD) informerer borgerne på det 13. niveau Crossing Awareness Day i år. TCDD fortsætter sin interne træning, borgerbevidsthed og teknologiske infrastrukturundersøgelser for at minimere ulykker ved planovergange.

TCDD General Manager Ali İhsan Uygun sagde, ”Vores vigtigste dagsorden med vores ministerium for transport og infrastruktur handler om jernbanesikkerhed. Vi har erklæret 2021 som sikkerhedsåret. Vores mål er at etablere et sikrere jernbanenet med hensyn til liv og ejendomssikkerhed. Vi er forpligtet til løbende at overvåge og færdiggøre forskellige foranstaltninger under titlen "Fuld sikkerhed på stedet". Ved planovergange er vores borgere vores interessenter. Vi arbejder på at informere og uddanne dem, ”sagde han.

I vores land opstod 2019 ulykker med jernbaneoverskridelser i 106, 2020 i 65 og 2021 i 20. Et signifikant fald blev registreret i ulykkesfrekvenser med bevidstgørelses- og infrastrukturarbejder.

Det blev bestemt, at ulykkerne skyldtes, at chaufførerne krydsede planovergangen ukontrollabelt og ikke var opmærksomme på skiltene og markørerne. Inden for rammerne af "Fuldsikkerhedsfunktioner" fra ministeriet for transport og infrastruktur produceres og implementeres fælles projekter med mange universiteter for at minimere ulykker.

I Tyrkiet; 2 jernbaneoverfarter betjener borgerne. De fleste gæs er forårsaget af skødesløshed og ikke efter reglerne. Togs pludselige stopafstand ved gennemsnitlig hastighed beregnes som 681-750 meter. Uforsigtighed ved planovergange medfører tab af menneskeliv, materiel skade og tidstab.

ALO 24-meddelelseslinjen, der er etableret mod enhver negativitet i jernbanerne og leverer døgnet rundt, spiller en aktiv rolle i forebyggelsen af ​​ulykker i nødsituationer med underretning om borgerne.

3 REGLER FOR SIKKER PASSERING

1. FORSIGTIG! Vær opmærksom på advarselsskilte og udstyr til tilstedeværelse af jernbaneovergange og muligheden for et tog, der nærmer sig.
2. STOP! Ved planovergange er krydsningens overlegenhed altid i jernbanekøretøjer. Hvis toget kommer, skal alle fodgænger- og vejkøretøjer bestemt stoppe og vige for toget.
3. STOP! SE! LYT! SENT! Pladsovergange har måske ikke altid blinkende lys, klokker og / eller barrierer eller fungerer muligvis ikke. Så stop, se omhyggeligt og lyt. Sørg for, at der ikke kommer tog til, og at passagen er sikker.

Armin

sohbet

1 Kommentar

  1. Er det så svært at finde en løsning eller tage forholdsregler? Skal vi genopdage Amerika?

Yorumlar