TEI Aviation Engines School valgt som det bedste program for fjernundervisning

tei aviation motors school blev valgt til det bedste fjernundervisningsprogram
tei aviation motors school blev valgt til det bedste fjernundervisningsprogram

TEI Aviation Engines School-programmet, arrangeret af TEI, Tyrkiets førende firma inden for luftfartsmotorer, til studerende, der sigter mod en karriere inden for luftfartsindustrien, er organiseret af Anbean, et arbejdsgiverbrandsrådgivningsfirma, der er i kontakt med studenterklubber på mere end 200 universiteter og organiserer møder mellem studerende og virksomheder mellem virksomheder og universiteter. Det blev valgt som det bedste fjernundervisningsprogram ved "Anbean Yanımda Awards", der blev afholdt.

Uddannelsen i 18 uger på TEI Aviation Engines School, som blev rangeret 28. i kategorien "# Jeg er med mig med mine træninger" i afstemningen på internettet mellem 12.500. og 1. maj med deltagelse af 14 mennesker, tilbyder muligheden for at komme tæt på sektoren og få information om luftfartsmotorer.

Programmet, med bidrag fra 25 interne TEIAKADEMİ-undervisere i udarbejdelsen af ​​undervisningsmateriale og gennemførelsen af ​​kurserne, vil have sine første kandidater i juni. Studerende, der med succes gennemfører programmet, vil blive inkluderet i evalueringspuljen i TEIs rekrutterings- og langvarige praktikprogrammer. TEI Aviation Engines School, der deltager i mere end 167 studerende, der studerer ved 5.000 forskellige universiteter i Tyrkiet og i udlandet, åbner hvert år sine døre for nye studerende med opdateret indhold.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar