Mobilitetsopkaldet fra Industry Move-programmet forlænget

ti ansøgningsperioder forlænget til mobilitetsopkaldet fra branchens flytningsprogram
ti ansøgningsperioder forlænget til mobilitetsopkaldet fra branchens flytningsprogram

Inden for rammerne af det teknologiorienterede industriflytteprogram er forudgående ansøgningsperiode for årets første indkaldelse til "mobilitetssektoren" blevet forlænget til 22. juni.

Den første indkaldelse til 2021 af det teknologiorienterede industriprogram, der blev gennemført af ministeriet for industri og teknologi, der sigter mod at producere produkter af strategisk betydning for Tyrkiet med nationale og nationale midler, blev åbnet for "mobilitetssektoren".

I opfordringen til at støtte investeringer i 152 mellemhøje og højteknologiske produkter og 5 innovative teknologier under 40 overskrifter på dette område blev fristen for ansøgninger sat til 8. juni.

For at dele generel information om programmet og formidle detaljerne i opkaldet blev der i maj afholdt 22 salgsfremmende og informationsmøder.

Mehmet Fatih Kacır, viceminister for industri og teknologi, og daglig leder for strategisk forskning og effektivitet Prof. Dr. På møderne, der deltog i İlker Murat Ar, blev deltagerens spørgsmål besvaret med detaljerede præsentationer. Præsentationer ved begivenhederne blev også offentliggjort på websiden for moves.gov.tr.

INDUSTRIEN BLEVET MED DEN INTENSIVE INTERESSE

Ud over industriister i Adana, Ankara, Bursa, Eskişehir, Gaziantep, Istanbul, İzmir, Kayseri, Kocaeli, Konya, Manisa, Sakarya og Tekirdağ, Union of Chambers and Commodity Exchanges of Turkey, den øverste organisation for organiserede industrizoner, tyrkisk Medlemmer af paraplyorganisationer som Industrialists and Businessmen Association, Independent Industrialists 'and Businessmen's Association, International Investors Association, SAHA Istanbul deltog også.

Mere end 1500 deltagere deltog i møderne i den fælles organisation af de provinsielle industrikamre, paraplyorganisationer og ministeriet.

På grund af den intense interesse blev forlængelsesperioden for opkaldet "mobilitet" forlænget indtil den 22. juni i overensstemmelse med kravene fra repræsentanter for sektoren og industriister.

Ansøgninger kan foretages via adressen på hamle.gov.tr ​​indtil den angivne dato.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar