Elevator til overførsler i Trabzon

der bygges elevatorer til overfarterne i trabzon
der bygges elevatorer til overfarterne i trabzon

Trabzon Metropolitan Municipality arbejder fortsat med følsomhed for at gøre hverdagen lettere. Metropolitan-borgmester Murat Zorluoğlu, der sætter komforten for handicappede først i alle de udførte arbejder, omsætter sine projekter efter hinanden. Metropolitan-hold udfører i overensstemmelse med instruktionerne fra borgmester Zorluoğlu elevatorarbejde på overfartene for at forhindre problemer for handicappede, patienter og ældre borgere.

Arbejdet udført under ledelse af Metropolitan borgmester Murat Zorluoğlu, der har sagt: "Vi må tænke på vores handicappede brødre og søstre først i hvert projekt," siden den dag han tiltrådte, fortsætter uden at bremse. Præsident Zorluoğlu, der banede ny vej i Trabzon for handicappede, løser også det problem, der opleves under rejsen til Trabzon Lufthavn i Ortahisar-distriktet. Handicappede, patienter og ældre, der havde problemer med at bruge overgangen mellem Karadeniz Technical University Gate C og Trabzon lufthavn, formidlede situationen til Trabzon Metropolitan Kommunes borgmester Murat Zorluoğlu. Zorluoğlu foretog straks handling på anmodning af sine landsmænd og foretog nødvendige konsultationer med det regionale direktorat for motorveje vedrørende spørgsmålet.

Handikappede, patienter og ældre fordele

Efter anmodning fra borgmesteren i Metropolitan, Murat Zorluoğlu, udføres fodforsamlingen af ​​overgangen, hvis konstruktion blev startet af det regionale direktorat for motorveje, mens de elektriske ledninger samtidigt placeres under jorden af ​​den relevante elektricitetsmyndighed. Elevatorerne til overfarten vil blive lavet af Trabzon Metropolitan Municipality. Efter afslutningen af ​​værkerne er handicappede, syge og ældre borgere nu i stand til at krydse vejen let.

STARTET FRA DE MEST BRUGTE OVERPASSER

I erklæringen fra Trabzon Metropolitan Municipality, ”Som Trabzon Metropolitan Municipality fortsætter vi vores bestræbelser på at gøre vores borgeres liv lettere. I denne retning har vi startet arbejdet med at bygge elevatorer til overgangen. Der var store vanskeligheder på vej til Trabzon lufthavn fra Black Sea Technical University gate C. I tråd med de klager, der blev modtaget om dette emne, tog vi skridt til opførelsen af ​​overgangen i samråd med de relevante institutioner med instruktioner fra vores borgmester, Murat Zorluoğlu. I øjeblikket samles benene på overgangen. Samtidig med denne proces tages kraftledninger under jorden af ​​den relevante elektricitetsmyndighed. Derefter installerer vi som Metropolitan Kommune elevatoren. Vi vil fortsætte vores arbejde, som vi startede med de mest brugte overfarter, over tid. Dette arbejde, som vi tror vil give vores borgere stor bekvemmelighed, vil være gavnligt for vores Trabzon ”-udtryk blev brugt.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar