TÜBİTAK Rail Transport Technologies Institute til at rekruttere 21 medarbejdere

tubitak institut for jernbanetransportteknologi rekrutterer kandidatforskere
institut for tubitak-jernbanetransport

TÜBİTAK Rail Transport Technologies Institute vil ansætte 21 forskerpersonale til at deltage i udviklingen af ​​automatiserings- og kontrolsoftware på forskellige niveauer til kontrolenheder i projekter til udvikling af undersystemer til jernbanevogne.

For detaljer om annonce KLIK HER

ANVENDELSESPROCESS

a) For at ansøge om reklamen er det nødvendigt at registrere sig i jobansøgningssystemet på adressen “www.rute.tubitak.gov.tr”. (Når du opretter et CV til ansøgningen, er det obligatorisk at tilføje alle de krævede dokumenter til systemet elektronisk og anvende ved at vælge referencekoden). Ansøgninger accepteres ikke undtagen for ansøgninger, der foretages via jobansøgningssystemet.

b) Ansøgninger skal indgives senest den 28/06/2021 kl. 17:00. Ansøgninger med manglende interesser eller dokumenter vil ikke blive evalueret, og disse mennesker vil ikke blive indkaldt til et interview. Interviewdato og sted vil blive annonceret senere.

c) Ansøgninger evalueres ud fra referencekoden for reklamen. Kandidater vil være i stand til at ansøge ved at vælge annoncekodens referencekode fra jobansøgningssystemet. Ansøgninger, der er foretaget uden en referencekode, overvejes ikke. En kandidat er maksimalt 2 (to)
kan ansøge om stillingen.

d) Kandidater til F & U-personalestillinger vil blive indkaldt til et interview med 10 gange antallet af personale, der skal rekrutteres i den rækkefølge, der skal dannes, startende fra den højeste score i henhold til artikel (j) i de "Generelle betingelser, der kræves for kandidater ". Kandidater med en ph.d. i marken
I henhold til artiklen (k) i "Generelle betingelser, der kræves for kandidater", vil kandidater blive indkaldt til et interview, der starter med den højeste score og 10 gange antallet af personale, der skal rekrutteres i den rækkefølge, der skal dannes. Hvis der sidst er andre kandidater med samme score som kandidaterne, vil disse kandidater også blive indkaldt til et interview.

e) For stillinger inden for F & U-personale (forsker), artikel (j) i "Generelle betingelser, der kræves for kandidater" for kandidater, der har afsluttet deres bacheloruddannelse i udlandet, og artikel (k) i "Generelle betingelser, der skal kræves for kandidater "sektion for kandidater, der har afsluttet deres ph.d.. Disse kandidater evalueres separat.

f) For stillinger inden for F & U-personale (tekniker) vil kandidater blive indkaldt til et interview med 10 gange antallet af personale, der skal rekrutteres i den rækkefølge, der skal dannes, startende fra den højeste score i henhold til artiklen (l) i " Generelle betingelser for kandidater ". Hvis der er andre kandidater med samme score som den sidste kandidat, vil disse kandidater også blive indkaldt til et interview.

g) Kandidater til F & U-personalepositioner evalueres i henhold til den erklæring, de har indtastet i jobansøgningssystemet under deres ansøgning, og hvis de indtastede oplysninger er forkerte, eller nogen af ​​nedenstående dokumenter mangler, anses ansøgningen for ugyldig.

 • University Entrance Exam Result Document (OSYM-godkendt eller internetudskrivning med en kontrolkode),
 • University Entrance Exam Placement Document (OSYM-godkendt eller internetudskrivning med en kontrolkode),
 • Undergraduate Diploma / Exit Certificate - og eventuelt højere - (Ækvivalenscertifikat for dem, der afsluttede deres uddannelse i højere uddannelsesinstitutioner i udlandet),
 • YÖK Graduate Certificate (internetudskrift med kontrolkode modtaget via e-forvaltning),
 • Undergraduate - og evt. Transskriptionsdokument,
 • Fremmedsprogs eksamensresultatdokument,
 • Godkendt arbejdscertifikat og forsikringsservicedokument (med en kontrolkode, opnået via e-forvaltning) fra de relevante arbejdspladser fra kandidater med erfaring (erhvervserfaring),
 • Nuværende CV (Dit CV skal udarbejdes med farvebilleder, tyrkisk, inklusive TR ID og telefonnumre.),
 • Dokument, der viser militærtjeneste (for mandlige kandidater),
 • Certifikat for anmodet job (hvis nogen).

h) Kandidater til F & U-tekniker-stillingen evalueres i henhold til den erklæring, de har indtastet i jobansøgningssystemet under deres ansøgning, og hvis de indtastede oplysninger er forkerte, eller nogen af ​​nedenstående dokumenter mangler, er ansøgningen ugyldig.
Det vil blive talt.

 • Nuværende CV (Dit CV skal udarbejdes med farvebilleder, tyrkisk, inklusive TR ID og telefonnumre.),
 • Associate Degree Diploma eller Certificate of Exit,
 • YÖK Graduate Certificate (internetudskrift med kontrolkode modtaget via e-forvaltning),
  Associated Degree Transcript Document,
 • Godkendt arbejdscertifikat og forsikringsservicedokument (med en kontrolkode, opnået via e-forvaltning) fra de relevante arbejdspladser fra kandidater med erfaring (erhvervserfaring),
 • Dokument, der viser militærtjeneste (for mandlige kandidater),
 • Certifikat for anmodet job (hvis nogen).
Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar