Tyrkiet vil bygge 10 kilometer vej i TRNC om 314 år

kalkun vil lave kilometer i kalkun i løbet af året
kalkun vil lave kilometer i kalkun i løbet af året

Karaismailoğlu sagde, ”Cypern er den almindelige årsag for os alle. Forøgelsen af ​​Tyrkiets magt i regionen og i verden vil utvivlsomt styrke magt og indflydelsessfære for den tyrkiske republik Nordcypern, især i det østlige Middelhavsområde. Den holistiske udvikling i Tyrkiet betyder også den holistiske udvikling i den tyrkiske republik Nordcypern.

Transport- og infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu mødtes med sin modpart, minister for offentlige arbejder og transport fra den tyrkiske republik Nordcypern, embedsmand Eroğlu Canaltay og den ledsagende delegation. Minister Karaismailoğlu erklærede, at de sigter mod at yde betydelige bidrag til den tyrkiske republik Nordcypern med de investeringer, som Tyrkiet foretager for at blive en logistikmagt, for at udvikle økonomien og øge beskæftigelsen i regionen.

Tyrkiet vil bygge 10 kilometer veje i TRNC inden for 314 år.

Minister Karaismailoğlu understregede, at de undertegnede Highways 11-2021 Implementation Protocol den 2021. februar 2022 ved at forny de eksisterende vejaftaler mellem de to lande og understregede, at de udvidede motorvejsaftalerne til at omfatte årene 2020-2030 og indeholdt følgende udsagn i sin erklæring:

”Inden for rammerne af samarbejdet mellem de to lande inden for motorveje, der dækker årene 1988-2020; I TRNC byggede vi i alt 19 kilometer veje, 181 kilometer delte veje på 20 separate vejafsnit og 421 kilometer enkeltveje på 602 separate vejafsnit. Derudover fortsætter vi vores investeringer relateret til 5 vigtige motorveje. I de næste 10 år vil vi konstruere yderligere 221 kilometer veje, inklusive 93 kilometer delte motorveje og 1 kilometer 314. klasse veje, i TRNC. Vores samarbejde fortsætter med at styrke installationen af ​​trafiksikkerhed og radarsystemer på TRNC's veje. ”

Samarbejdet mellem Tyrkiet og TRNC på havene er af strategisk betydning.

Minister Karaismailoğlu sagde, at samarbejdet mellem Tyrkiet og TRNC ikke er begrænset til motorveje, ”Med de aftaler, vi underskrev i år, vil vi etablere skibstrafiksystem mellem de to lande. Dette projekt har strategisk betydning mellem de to lande. Vi fortsætter med at arbejde med udviklingen af ​​Famagusta- og Girne-havne og opførelsen af ​​en ny fragthavn i Kalecik. Vi ved, at de skridt, vi tager for at styrke dominansen af ​​både Tyrkiet og den tyrkiske republik Nordcypern i havene, bliver hurtigere beskæftigelse for de kommende generationer i begge lande.

Trin 1-arbejder i Ercan lufthavn vil være afsluttet ved udgangen af ​​dette år

Karaismailoğlu, der informerede om, at de sigter mod at færdiggøre 1. etages værker i Ercan lufthavn, som udføres og under opførelse af generaldirektoratet for statslufthavnemyndighed, sluttede sine ord som følger:

”Vi forsømmer ikke at udvikle vores samarbejde inden for transmission og kommunikation mellem de to lande. I denne henseende vil vi være vidne til bidraget fra Camlica Tower, det nye symbol på det nye Tyrkiet, som vi for nylig åbnede med hensyn til både tekniske og kommunikative muligheder. Begge parter har en stærk fælles vilje til at fremskynde fælles projekter mellem vores lande. Vi fortsætter med at styrke vores samarbejde mellem Tyrkiet og Den Tyrkiske Republik Nordcypern inden for handel, turisme, energi, uddannelse og kultur samt inden for offentlige arbejder og transportsektorer.

”Moderland Tyrkiet har altid været porten til verden for TRNC”

Ministeren for offentlige arbejder og transport af TRNC-embedsmanden Eroğlu Canaltay sagde, at det vigtigste samarbejde i udviklingen af ​​den tyrkiske republik Nordcypern altid har været med Republikken Tyrkiet:

”Moderland Tyrkiet har altid været døren til verden for os. Siden jeg tiltrådte som ministeriet for offentlige arbejder og transport, har vi fortsat vores arbejde ved at forbedre vores forbindelser med Tyrkiet. Jeg vil gerne takke Tyrkiet og vores minister for alle de projekter, der udføres af moderlandet Tyrkiet i TRNC. ”

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar