Tyrkiet Rafting mesterskab startede i Rize

Tyrkiet rafting mesterskab startede i rize
Tyrkiet rafting mesterskab startede i rize

Turkey Rafting Championship 1. etape Mile Team udvælgelsesløb startede i Rize. Løbene i Fırtına-dalen, Recep Yazıcıoğlu Kano og Rafting-bane afholdes af ministeriet for ungdom og sport og det tyrkiske raftingforbund med deltagelse af 40 klubber og 50 atleter fra 350 provinser.

Rafting Turkey Championship 09. fodløb, arrangeret af det tyrkiske raftingforbund i Ardeşen mellem den 13.-2021. Juni 1, Rize-guvernør Kemal Ceber, chefrådgiver for præsident Gülşen ORHAN, distriktsguvernør Ekrem ÇEÇEN, borgmester Avni KAHYA, Rafting Federation-præsident Fikret YARDIMCI og Ardeşen District Protocol startede med en ceremoni afholdt foran District Governor's Office med deres deltagelse.

I organisationen, der også tiltrak borgernes opmærksomhed og oplevede farverige billeder, vil atleterne kæmpe for at opnå den bedste karakter og blive udvalgt til landsholdet. I slutningen af ​​det tredages mesterskab repræsenterer vinderne Tyrkiet i løbet i Frankrig.

I sin tale ved åbningsprogrammet erklærede guvernør Kemal Ceber, at spændingen hos atleterne og deltagerne gjorde ham meget glad og sagde: "Først fejrer jeg vores guvernør, Recep Yazıcıoğlu, som vejledte mig til dette erhverv og er en de vigtige navne på vores land, som jeg værdsætter meget, med barmhjertighed og taknemmelighed. At navngive dette spor efter ham er en indikation af, hvor loyale indbyggerne i vores region er.

Ud over dette oplever vi endnu en lykke. Som vores andre talere har sagt, er vi kommet langt i pandemiprocessen. Dette er meget opmuntrende nyhed. Men vi må ikke glemme, at pandemien fortsætter. Vi bør ikke opgive de foranstaltninger i disse begivenheder, som vi organiserer under den kontrollerede normaliseringsproces. Vi siger sundhed først. ' han sagde.

Fortsat sin tale talte guvernør Ceber om Rize's skønhed og sagde: ”Vi er beærede over at være vært for alle vores gæster i Rize, den grønne og blå hovedstad. Rize er en meget speciel by med sine naturlige, kulturelle og historiske værdier, hvor hver kvadratmeter har forskellige skønheder. Desuden er det vigtigste vores præsident for Rize, hr. Recep Tayyip Erdoğan, hans hjemby. På vegne af mig selv er jeg meget stolt og stolt over at repræsentere vores præsident Recep Tayyip Erdogan i hans hjemby. ”Han sagde og ønskede succes til alle atleterne.

Efter talerne blev det tyrkiske raftingmesterskab startet af chefrådgiveren for præsidenten Gülşen Orhan.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar