Den første elektriske litiumbatteribus i Tyrkiet kommer til liv i Samsun

Den første lithium-batteridrevne elektriske bus kommer til liv i Samsun turkiyede
Den første lithium-batteridrevne elektriske bus kommer til liv i Samsun turkiyede

Samsun Metropolitan Kommunes borgmester Mustafa Demir sagde, at der vil blive afholdt et udbud i de kommende dage for den elektriske bus, som er kendt for sine økonomiske besparelser såvel som at være miljøvenlig.

Metropolitan Kommunes borgmester Mustafa Demir, der kom sammen med forretningsfolk i bymødeprogrammet, der blev afholdt i Multi-Purpose Hall under ledelse af Handelskammeret og udvekslede ideer om de igangværende projekter og investeringer, sagde: ”Metropolitan Municipality er på det punkt, hvor hver person, der bor i Samsun, er ved siden af. Vi er åbne for alles forslag og anbefalinger om Samsun. Vi er her for at lytte til dig i dag. Vi vil arbejde gensidigt på dine individuelle krav Uanset hvad vi kan bidrage med, er vi altid med dig. Din støtte er meget vigtig for os og for dig, ”sagde han.

PARKERING AF PROBLEMET SLUTTES HELT

Borgmester Demir sagde, at de er begyndt at arbejde på løsningen af ​​parkeringspladsproblemet i byens centrum, ”Vi går trin for trin. Vi vil have løst næsten hele problemet i den kommende periode. Ved at genopbygge vejkryds og boulevarder løser vi parkeringsproblemet i Samsun fuldstændigt. Vi vil redesigne Atatürk Boulevard, İsmet İnönü Boulevard, 100. Yıl Boulevard og Recep Tayyip Erdoğan Boulevard inden for rammerne af adaptive kryds og boulevardrenoveringsarbejder. Vi introducerer applikationer, der afslutter parkering på vejene. Vi arbejder med ASELSAN. "Vi vil ramme alle problemer med en skalpel, når vandet strømmer i floden."

ELEKTRISKE BUSSER KOMMER TIL LIVET

Elektriske busser vil blive tilbudt i de kommende dage for at udtrykke formand Mustafa Demir, "Catalcam fra og til lufthavnen for første gang Taflan af lithium-batteridrevet elektrisk bus i Samsun i Tyrkiet vil implementere. Én linje. Der vil være 10 busser, og vi sætter 5 af dem på den linje. Elektriske busser er indenlandsk produktion. Dens batterier produceres kun udenfor. Men batteriet i de kommende dage vil blive produceret i Tyrkiet. Aselsan vil lave et specielt design til os. For det første vil vi sprede os mellem Çatalçam -Taflan og lufthavn og derefter til hele vores by ”.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar