Endnu en første fra Yalıkavak Marina, Tyrkiets stolthed

En anden første fra Yalikavak Marina, Tyrkiets stolthed
En anden første fra Yalikavak Marina, Tyrkiets stolthed

Yalıkavak Marina annoncerer stolt lykken ved at få status "5 Gold Anchors Platinum" tildelt af British Yacht Harbor Association (TYHA), en af ​​de mest prestigefyldte institutioner i verdens yachtindustri. Med denne akkreditering blev Yalıkavak Marina den første og eneste marina i Tyrkiet, der modtog priserne "5 Gold Anchor Platinum", "2020 Best International Marina" og "2018-2019 verdens bedste Superyacht Marina". Yalıkavak Marina er blevet en af ​​de 5 bedste lystbådehavne i verden takket være de ekstraordinære tjenester, den leverer i verdens maritime industri og dens overlegne faciliteter og den "10 Gold Anchors Platinum" status, den fortjener.

Yalıkavak Marina skiller sig ud med sin naturlige beskyttede havn og enestående beliggenhed, da den kan være vært for superbåde op til 5 meter lange sammenlignet med andre lystbådehavne i Middelhavet, der har status som "140 guldankre platin". Yalıkavak Marina, der ligger i centrum af Det Ægæiske Hav og det mest populære turistmål, er det vigtigste turistmål i Middelhavet med sit internationale prisvindende design, sin iøjnefaldende AVM, der er vært for ultra-premium mærker, dens strand og Boutique-hoteller og dens årlige trafik på mere end 120 millioner besøgende fra 2 forskellige lande. Det er et havturismecenter. Med alle disse unikke funktioner gør Yalıkavak Marina en forskel ved at bringe "5 Gold Anchors Platinum" statusstandarderne til et punkt, der er svært at nå.

Yalıkavak Marina, marinadirektør Deniz Akaltan, erklærede, at de er meget glade for at gøre vores land endnu en gang stolt som den første og eneste marina, der bragte status "5 Gold Anchor Platinum" til Tyrkiet. Ud over prisen "Bedste Superyacht Marina" og ”Best International Marina” -priserne, som vi vandt sidste år, er 2018 Gold Anchor Platinum-klassificeringen den første for vores land. Som Tyrkiets første og eneste mega-lystbådehavn tildelt en så prestigefyldt international status i den professionelle maritime sektor vil vi gerne udtrykke vores taknemmelighed over for alle vores team, partnere, venner og anerkendte gæster, der har bidraget til denne store succes.

Med sin "5 Gold Anchors Platinum" status blev Yalıkavak Marina en del af en elitegruppe, der inkluderer meget få lystbådehavne med denne status i verden. Der er i alt 374 lystbådehavne i verden med forskellige niveauer af guldankerpriser. Der var dog kun 9 platinvindende lystbådehavne blandt disse prisbelønnede lystbådehavne i guldanker i verden. Tre af lystbådehavnerne, der fik Platinum Anchor-klassificeringen, var placeret i Europa i Middelhavet. Som Yalıkavak Marina er vi i den ubeskrivelige ære og glæde at være den 10. marina i verden og den 4. "5 Gold Anchor Platinum" marina i Middelhavsområdet.

Om, at British Yacht Harbor Association (TYHA) evaluerer alle lystbådehavne i verden med det internationale marina-klassificeringssystem, sagde Akaltan, ”For at opnå en rating på platiniveau skal lystbådehavne undersøge standarderne for design, drift, service, procedure , kommunikation, målintegration og kundeserviceforespørgsel. gennemgår en omfattende ekstern revision. Marinaer med ekstraordinære faciliteter, der består denne strenge inspektion, tildeles platin. Platinakkreditering er en fremtrædende status designet til at identificere de få lystbådehavne i verden, der appellerer til en meget selektiv gæstebase. At få platinstatus er, når en marina scorer 95 procent efter en streng evalueringsproces, der inkluderer direkte feedback. En marina i platin-status skal også sigte mod at opretholde et højt ydeevne og løbende forbedre. At sikre kontinuiteten i kvaliteten af ​​en førende global marina medfører et vigtigt ansvar. Hos Yalıkavak Marina er vi forpligtet til fortsat at arbejde utrætteligt for at maksimere servicekvaliteten i alle marinaoperationer og skabe et sikkert, professionelt og afslappende livsstilsøkosystem, herunder sejlsport, shopping, spisning og underholdning. Vi sigter mod at øge Bodrum og Tyrkiets position på verdens luksusturismearena, samtidig med at vi bliver et regionalt epicenter inden for rejse og underholdning. ”

Yalıkavak Marina tilbyder en dynamisk livsstil og unikke privilegier til både lysejere og besøgende med sin struktur, der kan rumme 620 lystbåde på samme tid. Ud over det luksuriøse indkøbscenter, der er vært for verdens førende mærker, tilbyder Yalıkavak Marina gourmetrestauranter, der serverer tyrkiske og internationale retter, prisbelønnede boutiquehoteller og Mavis i EU-normerne. Bayraklı Det tilbyder en unik og personlig marinaoplevelse ved at blande en lidenskab for havet med sin uberørte strand og luksusferieforståelse.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar