Tyrkiske ingeniører producerede præcisionsstyret klimaanlæg

tyrkiske ingeniører producerede præcision klimaanlæg
tyrkiske ingeniører producerede præcision klimaanlæg

Tyrkiske ingeniører opnåede endnu en succes. Det producerede "Canovate Precision Controlled Air Conditioners", der konkurrerer med globale virksomheder i lande som USA, Kina, Tyskland

Det avancerede teknologivirksomhed Canovate Group, der er blandt de top 10 globale mærker med sin teknologi inden for fiberoptiske og datacentersystemer og sin end-to-end produktportefølje, begyndte at konkurrere med globale virksomheder i Canovate Precision Controlled Air Conditioners, som det udviklet lokalt og nationalt.

Canovate præcisionsstyrede klimaanlæg konkurrerer med virksomheder i USA, Kina og Tyskland på det globale marked. Canovate Group, der har opnået en betydelig markedsandel i Balkan-landene og Golf-landene, sigter mod at være blandt verdens førende mærker på markedet for præcisionsstyrede klimaanlæg i den kommende periode.

Canovate præcisionsstyrede klimaanlæg; Det kræves til følsom aircondition af steder som datacentre, laboratorier, museer, arkivrum, UPS-rum, systemrum, biblioteker, elektriske panelerum, hospitaler, computerrum, ammunition og militære radarfaciliteter. Det er også af afgørende betydning for at forhindre, at den mindste fejl resulterer i et stort tab af information og omkostninger.

Hvad er de funktioner, der adskiller Canovate Precision Controlled Air Conditioners fra deres konkurrenter?

Udtalte, at de er et indenlandsk og avanceret teknologivirksomhed, der udvikler præcisionsstyrede klimaanlæg til internationale standarder, Canovate Energy Sales and Marketing Manager Alper Zülkaroğlu sagde: ”Vores firma, der fremstiller indenlandsk og national produktion, er en af ​​de største leverandører af globale telekommunikationsvirksomheder. Præcisionsstyrede klimaanlæg er blandt telekommunikationsselskabernes vigtigste udstyr. Når vi taler om plusfunktionerne i Canovate Precision Controlled Air Conditioners, er de helt indenlandske design og national produktion. Der er frontadgang til alt udstyr inde i enhederne, hvilket giver let service og vedligeholdelse. Ventilatorer og filtre kan let forstyrres takket være den glidende struktur. Selvom det SHR-fornuftige varmeforhold er 1, kan maksimal effektivitet opnås fra alle kapaciteter. Takket være vores testcenter har vi muligheden for at teste enhederne ved maksimale punkter ved at give de ønskede indendørs og udendørs luftforhold. Vi leverer tjenester overalt i vores land og eksportmarkeder med vores kundeservicenetværk. ”

Efterspørgslen vokser eksponentielt

At forklare, at præcisionsstyrede klimaanlæg er klimaanlæg, der giver den nødvendige temperatur- og fugtighedskontrol, sagde Alper Zülkaroğlu: ”Præcisionsstyrede klimaanlæg er industrielle, meget effektive og følsomme klimaanlæg, der anvendes i applikationer, hvor temperatur og fugtighed kontrol er påkrævet. Nøjagtigt kontrollerede klimaanlæg designet på basis af arbejde 24 timer i døgnet, hver dag hele året, giver den nødvendige temperatur, fugtighed og filtrering og maksimerer dermed elektronisk udstyrs levetid og effektivitet. I disse enheder og systemer, som udsender varme til det område, de befinder sig i under deres drift, kan den øgede opvarmning medføre datatab, og systemet forbruger dets levetid på kort tid, hvis den korrekte køling ikke leveres. En anden faktor, vi støder på, er at stigningen i mængden af ​​fugt kan forårsage tab på grund af oxidation i elektroniske enheder. Kort sagt øges efterspørgslen efter sektoren verdensomspændende. I vores land er sektoren ret aktiv. Især på grund af oprettelsen af ​​nye datacentre, oprettelsen af ​​deres egne systemrum ved at prioritere datasikkerhed, stigningen i mængden af ​​applikationer i militære områder, den udbredte brug af præcisionskonditioneringsanlæg i laboratorier i fabrikker og hospitaler, mere effektive og højtydende præcisionsstyrede klimaanlæg er begyndt at blive foretrukket.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar