Tyskland İzmir forfremmelseskontorer åbnet

tyskland izmir forfremmelseskontorer åbnet
tyskland izmir forfremmelseskontorer åbnet

Fortsat med at tage konkrete skridt med visionen om at gøre İzmir til en verdensby, åbnede İzmir Metropolitan Municipality borgmester Tunç Soyer de tyske İzmir Promotion Offices etableret i den tyske hovedstad Berlin, Bremen, Bielefeld, Frankfurt og Hamm. Præsident Tunç Soyer sagde, at de er meget stolte, ”Nu er Izmir i centrum af verden. Vi ser Tyskland som en vigtig partner i at gøre İzmir til en verdensby. ”

Fortsat arbejde på at gøre İzmir til en verdensby, åbnede Metropolitan borgmester Tunç Soyer de tyske İzmir Promotion Offices, der var etableret i den tyske hovedstad Berlin, Bremen, Bielefeld, Frankfurt og Hamm. Online-åbningen deltog af præsident Tunç Soyer og bestyrelsesformanden for World City Izmir Association, Dr. Ahmet Güler, generalsekretær i Izmir Metropolitan Municipality Dr. Buğra Gökçe, İzmir Foundation General Manager og İzmir Metropolitan Municipality Rådgiver for borgmesteren Güven Eken, İzmir Metropolitan Municipality Advisor til borgmesteren Onur Eryüce, leder af turisme- og udenrigsafdelingen Gökçe Başkaya, İZFAŞ-bestyrelsesmedlem Tuncay Ceylan og repræsentanter, der vil arbejde i forfremmelseskontorer.

Soyer sagde, at de er meget stolte, ”Det var en stor drøm, vi er glade for endelig at starte med Tyskland, selvom det blev afbrudt på grund af pandemien. Nu er Izmir i centrum af verden. Vi ser Tyskland som en vigtig partner i at gøre İzmir til en verdensby. Ikke kun på grund af vores historiske bånd, men også med dets uddannelsessystem, økonomi, teknologi og moderne institutioner, er Tyskland et stærkt land, der former EU i dag. Uden tvivl har I, vores borgere, en stor andel i, at Tyskland når dette punkt.

svarer på behov

Soyer understregede vigtigheden af ​​at udveksle synspunkter for at omdanne İzmir til en eksemplarisk og inspirerende by i Middelhavsområdet. ”Som du alle ved, skaber byer nye institutioner og udvikler praksis for at styrke deres internationale brand. Izmir-kontorer imødekommer dette behov som et innovativt system. Vores største fælles bedrift vil være at gå ud over forholdet mellem søsterbyer og regelmæssigt samle repræsentanter for vigtige byaktører som Izmir og tysk industri og erhvervsliv, professionelle kamre, ikke-statslige organisationer, turistvirksomheder og universiteter under dette tag.

Kontorer stiger

Tunç Soyer sagde, at kontorerne vil stige over hele verden, ”Med vores İzmir-kontorer, İzmir Tourism Promotion Strategy and Action Plan, som vi har forberedt på at gøre İzmir til en af ​​verdens førende destinationer inden for turisme, kommer til liv. Izmir-kontorer i europæiske byer og verdensbyer åbner deres døre i Moskva, Bruxelles og tre forskellige steder i verden efter Tyskland. Vores kontorer vil være det vigtigste supplerende element i den mobile applikation Visitİzmir, som vi lancerede i sidste uge, det vil sige İzmirs turistinfrastruktur i den digitale verden. Særlig tak til Sun Express, der stod ved os i dette projekt og er partner til Visitİzmir. ” Soyer understregede, at vedligeholdelse af kontorer er lige så vigtigt som at åbne dem.

Guler: Izmir er det hvide ansigt i Tyrkiet

World City Izmir Association Bestyrelsesformand Dr. Ahmet Güler sagde, ”Izmir er Tyrkiets hvide side, dens anden side. Europæere ved det bare ikke. Men İzmir er den by, der kan vises Tyrkiets ansigt. Der er mange Izmir-elskere i Europa. Izmir er en europæisk by, jeg boede i Europa i 40 år, den har langt bedre ting end Europa. Vi organiserede 5 byer i første fase, vi når ud til næsten 1 filialer i Tyskland inden for 20 år. Det vil være vigtigt med hensyn til økonomiske, kulturelle, sociale forbindelser og sport. Hvis vi kan gøre dette systematisk, vil det være meget gavnligt for Izmir. ” Repræsentanter for de åbnede kontorer gav også oplysninger om de værker, der skulle realiseres, og takkede præsident Tunç Soyer for hans støtte.

Efter talerne blev båndet klippet, og den symbolske åbning af tysklands promoveringskontorer blev foretaget.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar