URFABIS Smart Bicycle Project startede service

urfabis smartcykelprojekt taget i brug
urfabis smartcykelprojekt taget i brug

Şanlıurfa Metropolitan Municipality tilbød det første "URFABİS Smart Bicycle" -projekt, der blev realiseret for første gang i anledning af "3. juni World Bicycle Day", til service for borgerne i 3. fase af GAP.

Şanlıurfa Metropolitan Municipality, som har implementeret Smart Signaling, Mission Management System Software, solenergidrevet signalering, køretøjstællerkameraer og Mobile Signalering-værker i Şanlıurfa, har også implementeret projektet "URFABIS Smart Bicycle".

Med mobilapplikationen, der har funktionerne ved at læse QR-kode, indlæse penge med et kreditkort, vise kilometer og brugte kalorier, vil brugen af ​​cykler blive udbredt i hele Şanlıurfa og vil blive tilbudt borgere.

Borgmester i elanlıurfa Metropolitan Municipality Zeynel Abidin Beyazgül undersøgte også gennemførelsen af ​​projektet i 3. fase af GAP, hvor Şanlıurfa trækker vejret sammen med Başakşehir borgmester Yasin Kartoğlu, der kom til Şanlıurfa for at skabe forskellige kontakter.

Borgmester Beyazgül understregede, at gaderne i Şanlıurfa snart ville være fulde af cykler, og sagde, at projektet vil fortsætte ved at udvide. Præsident Beyazgül ønskede, at "URFABİS" -cykelprojektet var lykkebringende for Şanlıurfa.

Başakşehir borgmester Yasin Kartoğlu erklærede, at projekterne implementeret af Şanlıurfa Metropolitan Municipality var spændende og lykønskede alle, der bidrog.

I slutningen af ​​programmet, hvor mange cykelentusiaster deltog, blev cykling scenen for farverige billeder.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar