UTIKAD opretter en digital logistikplatform

utikad vil oprette en digital logistikplatform
utikad vil oprette en digital logistikplatform

Mens verden fortsætter med at ændre sig med COVID-19-epidemien, øges virkningen af ​​coronavirus i e-handel dag for dag. Med foranstaltninger som karantæne og udgangsforbud truffet for coronaviruspandemien foretrak forbrugere, der undgik overfyldte og lukkede områder for virusbeskyttelse, at imødekomme deres behov fysisk ved at gå til indkøbscentre, markeder og detailbutikker inden pandemien ved hjælp af e-handelsinfrastruktur.

OECD-data viser, at andelen af ​​e-handel i detailsalg i Storbritannien og USA begyndte at stige i begyndelsen af ​​2020, især da virkningerne af coronaviruspandemien blev global. I sidste kvartal af 2019 var e-handelens andel af detailsalget ca. 12 procent for USA og 21 procent for Storbritannien, mens i andet kvartal 2020 steg denne sats til ca. 16 procent for USA og ca. 32 procent for Storbritannien.

Med væksten i e-handel; Betydningen af ​​transport- og logistikaktiviteter, der udføres for at levere produkter til forbrugerne, øges dag for dag. Det epidemiske miljø, der opstod med COVID-19, afslørede vigtigheden af ​​at imødekomme behovene hos mennesker og virksomheder så hurtigt som muligt. E-handel, som er blevet meget vigtigt for mange virksomheder; bidraget til udviklingen af ​​digitale forretningsmodeller og strategier. I denne proces vil det være muligt at lette kommercielle aktiviteter i vores land med hensyn til at lette den handel, som verdens førende institutioner og organisationer har på deres dagsorden, at støtte institutioner, der tjener dette formål, og at øge bevidstheden i denne retning med en omfattende tilgang.

I denne sammenhæng blev Trade Facilitation Coordination Committee oprettet i 2017 i regi af TR's handelsministerium i vores land. Som UTIKAD har vi spillet en aktiv rolle siden komitéens oprettelse, og vi fortsætter med at tilbyde vores forslag til at lette skridt, der skal tages til gavn for vores land og sektorer for at udføre handel på internationale standarder. Med pandemien mener vi, at denne indsats, som både vil beskytte landets økonomier og lette handels- og logistikstrømme, vil spille en vigtig rolle i at afbøde de negative virkninger af pandemien.

UTIKADs bestyrelsesmedlem Nil Tunaşar er i øjeblikket formand for Innovation Focus Group, den e-handelsfokusgruppe, der er etableret inden for UTIKAD.

Med hensyn til dette emne delte vi med offentligheden rapporten "E-handel og e-eksportudviklingspotentiale og logistikprocesser i Tyrkiet" udarbejdet i 2019 som et resultat af UTIKADs fokusgruppe for e-handel. Rapporten offentliggjort digitalt på UTIKAD-webstedet; især rettet mod at lette SMV'ers adgang til e-handel og e-eksport og skabe løsninger til at overvinde hindringerne foran e-eksport. På det punkt, vi er nået i dag; Det er værd at nævne, at UTIKAD E-Commerce Focus Group fortsætter med at opdatere den på grund af den dynamik, der udviklede sig efter pandemien.

Inden for rammerne af Innovation Focus Group-studierne fortsætter sektorrapporteringsstudier til udvikling af Digital Logistics Platform-modellen hurtigt. Den sektorrapport, der skal udarbejdes, afslører omkostningerne, hastigheden og sikkerhedsgevinsterne ved digitaliseringen af ​​dokumenter, data og information, der bruges i transport- og godkendelsesprocesser gennem en øvre platform, der vil integrere alle digitale strukturer. En pilotmodel vil blive designet, hvor parter af den relaterede belastning samles.

På samme tid repræsenterer vi som UTIKAD vores medlemmer i TOBB E-Commerce Council, TIM E-Commerce Council og Sektorudvalget for godstransport og logistiktjenester inden for HIB, og vi fortsætter vores arbejde.

  • Udvalg for undersektor for godstransport og logistiktjenester: Det sigter mod at levere permanente og effektive løsninger på problemerne med serviceeksportører, der opererer i sektoren gennem sektorudvalget for godstransport og logistiktjenester inden for serviceeksportforeningen og sigter mod at øge konkurrenceevnen for sektorvirksomheder Nil Tunaşar spiller en aktiv rolle i dette udvalg.
  • E-Export Council: Nil Tunaşar repræsenterer UTIKAD i det råd, der blev oprettet i april 2021 inden for TIM's organ. På høringsmødet om e-eksport, der blev afholdt i slutningen af ​​april, blev fordelene ved e-eksport til vores land og vigtigheden af ​​digitale processer i coronavirusprocessen nævnt, og det blev vurderet, at det var rettet mod at nå 10 milliarder USD e -eksportvolumen om 15-50 år, og at det havde dette potentiale.
  • Tyrkisk e-handelsråd: De tyrkiske sektorenheder, der er oprettet inden for TOOB's organ, er de mest omfattende platforme med hensyn til repræsentation af sektorerne, et af disse råd, Tyrkiets e-handelsråd, blev oprettet i 2019 for at udvikle forslag til løsning af sektorproblemer og til at kaste lys over den regulering, der er foretaget af offentlige institutioner. Han har til opgave at repræsentere UTIKAD.

Jeg vil gerne sige, at vi fortsat vil understrege den strategiske betydning af Tyrkiets position, og hvad der skal gøres for at blive et globalt knudepunkt. Vi vil fortsætte med at kommunikere vores ideer og projekter til offentligheden med henblik på hurtig digitalisering af vores industri, hvilket letter handel og selvfølgelig for at fuldføre global integration i vores skikke.

Se Emre's Full Profile
UTİKAD Bestyrelsesformand

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar