Vigtigt besøg fra Metro Istanbul til Baku for nye samarbejder

vigtigt besøg fra metro istanbul til baku for nyt samarbejde
vigtigt besøg fra metro istanbul til baku for nyt samarbejde

Özgür Soy, General Manager for Metro Istanbul, et af datterselskaberne i Istanbul Metropolitan Municipality (IMM), mødtes med Zaur Hüseyinov, præsident for Baku Metro, og Vüsal Aslanov, vicepræsident for Aserbajdsjans jernbaner, på to separate møder i Baku. Der blev truffet vigtige samarbejdsbeslutninger for at drage fordel af ledelseserfaringen fra Metro Istanbul til de jernbanesystemprojekter, der skal gennemføres i Baku.

Tyrkiets største bybane jernbanesystemoperatør, Metro Istanbul, har for nylig også afholdt sine indenlandske samarbejdsbesøg i udlandet. Özgür Soy, General Manager for Metro Istanbul, mødtes i Baku, hovedstaden i Aserbajdsjan, med Zaur Hüseyinov, præsident for Baku Metro, og Vüsal Aslanov, vicepræsident for Aserbajdsjans jernbaner (ADY QSC), og afholdt vigtige møder i to separate møder.

“Vi ønsker at transportere den service, vi leverer til 16 millioner Istanbulitter til Baku”

Inden for rammerne af mødet i Baku med præsidenten for Baku Metro, Zaur Hüseyinov, blev der foretaget et teknisk inspektionsbesøg på metrostationerne, Metro Academy og Warehouse Workshop Area, og det blev besluttet at underskrive en samarbejdsaftale om uddannelse og teknologideling mellem Baku Metro og Metro Istanbul.

Generaladministrator Özgür Soy bemærkede, at samtalerne var frugtbare for begge sider, ”Befolkningen i Aserbajdsjan er vores broderfolk. Med vores teknologi, erfaring og viden om jernbanesystemer vil vi gerne transportere den service, vi leverer til 16 millioner Istanbulitter til Baku. De embedsmænd, vi mødte i Baku, sagde også, at de vil drage fordel af vores ledelseserfaring. Sammen med præsidenten for Baku Metro og hans stedfortrædere lavede vi en studietur. Der er et stort behov for at forny aldringssignalsystemet på eksisterende linjer i Baku. Som metrooperatør har vi en bred vifte af jernbanesystemteknologierfaring på grund af de forskellige teknologier, vi bruger på vores linjer. Ud over at dominere jernbanesystemteknologier som operatør, producerer vi også vores egen teknologi sammen med vores F & U-team. I denne forstand vil vi udføre gennemførlighedsundersøgelser for etableringen af ​​det signalsystem, vi har udviklet i Baku. ”

"Vi vil gennemføre en gennemførlighedsundersøgelse om forretning"

General Manager Soy, som også mødtes med vicepræsident for Aserbajdsjans jernbaner Vüsal Aslanov i Baku, sagde: ”Vi havde et meget produktivt møde. De bad os om at foretage en gennemførlighedsundersøgelse af driften af ​​passagerlinjer. Vi forhandler stadig om samarbejde i igangværende og planlagte arbejder, især i elektromekaniske projekter. ”

Özgür Soy oplyste, at Baku-delegationen vil komme til Tyrkiet og besøge Metro Istanbul i de kommende måneder.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar