Øverste bestyrelse for valg til rekruttering af 9 kontraherede medarbejdere

formandskab for det høje valgvalg
formandskab for det høje valgvalg

Under ledelse af det øverste valgudvalg, generaldirektoratet for valgliste, i overensstemmelse med artikel 657 / B i lov om embedsmænd, nr. 4 og principperne for ansættelse af kontraheret personale, der træder i kraft med Ministerrådets afgørelse af 06.06.1978. og nummereret 7/15754; Baseret på eksamensresultaterne for valg af offentligt personale (KPSS B-gruppe) rekrutteres 6 kontrakterede analytikere og 3 kontrakterede programmører. For hver titel vil der blive indkaldt 10 (ti) gange den ledige kontraktansatte personale til den mundtlige eksamen.

For detaljer om annonce KLIK HER

ANVENDELSESBETINGELSER

 Generelle betingelser

  1. For at opfylde betingelserne specificeret i artikel 657 i tjenestemandsloven nr. 48.
  2. Modtager ikke pension eller alderspension fra Social Security Institution.
  3. For at få mindst 2020 i KPSSP3-scoretypen i eksamenen for valg af offentligt personale i 60
  4. At have scoret mindst (D) niveau i Udenlandske sprogeksamen (YDS) eller at have modtaget de point, der er bestemt af ÖSYM, svarende til YDS (D) -niveau i andre eksamener end YDS. (ÖSYM's afgørelse om ækvivalens- og gyldighedsperioden for eksamensresultatsdokumenter for fremmedsprog vil være baseret på "Fremmede sprogeksamens ækvivalenser", der er gyldig fra ansøgningsfristen for denne meddelelse.)
  5. Mens vi arbejder i offentlige institutioner og organisationer på kontraktbasis i henhold til artikel 657 / B i lov om embedsmænd, nr. 4, er institutionernes kontrakt ikke opsagt på grund af at handle i strid med principperne i servicekontrakten inden for det sidste år, eller kontrakten er ikke ensidigt opsagt inden for kontraktperioden.
  6. Ikke at have en sygdom, der kan forhindre ham i at udføre sin pligt kontinuerligt.

Kandidater kan kun ansøge om en af ​​de kontraherede analytiker- og kontrakterede programmeringspositioner.

B- Særlige betingelser, der kræves for den kontrakterede løsningsposition
1- Computerteknik, softwareteknik, elektro- og elektronikteknik, elektronikteknik, informationssystemteknik, elektronik- og kommunikationsteknologi, retsmedicinsk informatikteknik fra universiteter og fakulteter i matematik, fysik, statistik, informatik, computerinformatik, computerinformationssystemer, computer Teknologi og kandidatuddannelse fra Institut for Informationssystemer, Informationssystemer og -teknologier, Informationsteknologier, Matematik-Computer, Computer og Instruktionsteknologi Uddannelse eller fra højere læreanstalter i Tyrkiet eller i udlandet, hvis ækvivalens er blevet accepteret af Rådet for videregående uddannelser.

2- At have mindst 50 (et) års erfaring i offentlige eller private sektorsystemcentre med mindst 1 (halvtreds) interne og eksterne brugere og at dokumentere dette.

C- Særlige betingelser for kontraktprogrammererposition
Universiteternes computerteknik, softwareteknik, elektroteknik, elektronikteknik, informationssystemteknik, elektronik- og kommunikationsteknologi, retsmedicinsk teknik og fakulteternes matematik, fysik, statistik, datalogi, computerinformatik, computerinformationssystemer, computerteknologi og Informationssystemer, informationssystemer og teknologier, informationsteknologier, matematik-computer, computer- og instruktionsteknologier Undervisningsafdeling Ingeniørfakulteter for at opgradere fra afdelinger, der inkluderer computerprogrammeringssprog i læseplanen eller at tage eksamen fra videregående uddannelsesinstitutioner i Tyrkiet eller i udlandet, ækvivalens, som er blevet accepteret af Rådet for videregående uddannelser.

 ANSØGNINGSTID, FORM, STED OG ANDRE SAGER
Ansøgningsdato: Ansøgninger starter kl. 14.06.2021:09.00 den 23.06.2021 og slutter kl. 17.00 den XNUMX.

Ansøgningsmetode: Ansøgninger foretages på det øverste valgråds officielle hjemmeside (https://www.ysk.gov.tr) i "Kandidatansøgningsskemaet" vil blive lavet i elektroniske omgivelser ved at udfylde fuldstændigt og korrekt.

Ansøgninger, der ikke overholder de betingelser, der er specificeret i meddelelsen, og ansøgninger fra mail eller andre kommunikationskanaler accepteres ikke.

Kandidater 10 (ti) gange antallet af ansatte, der skal udpeges, vil blive inviteret til den mundtlige eksamen. Rangering foretages startende fra kandidaten med den højeste score i KPSS P3-scoretypen blandt kandidaterne med de krævede kvalifikationer. Hvis der er mere end en kandidat, der har samme score som den sidste kandidat, vil alle disse kandidater blive indkaldt til den mundtlige eksamen.

Listen over kandidater, der kvalificerer sig til den mundtlige eksamen og stedet for eksamen, vil blive annonceret på det øverste valgråds officielle hjemmeside. Ansøgere, der ikke kvalificerer sig til den mundtlige eksamen, får ikke besked.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar