Sidste minut: Skoler åbner den 6. september 2021

Flash-forklaring til ansigt til ansigt-eksamen af ​​ministeren for national uddannelse
Flash-forklaring til ansigt til ansigt-eksamen af ​​ministeren for national uddannelse

Hvornår åbner skolerne? Åbner skoler i september? Hvornår åbner skolerne i september? I betragtning af faldet i antallet af tilfælde og det momentum, der er opnået i vaccinationen, forventes alle deres elever at vende tilbage til skolerne i år. Millioner af studerende modtog deres rapportkort den 18. juni. Den 2. juli sluttede det akademiske år 2020-2021. Studerende, der skal på ferie, er allerede begyndt at undersøge, hvornår skolerne åbner. Så hvornår åbner skolerne i år? Hvornår åbner 2021-2022 skoler? Hvornår åbner skolerne i september? Vil ansigt til ansigt uddannelse starte i skolerne? Her er svarene på alle spørgsmål om skoler ...

Hvornår åbner skolerne? Åbner skoler i september? Hvornår åbner skolerne i september?
Hvornår åbner skolerne? Åbner skoler i september? Hvornår åbner skolerne i september? I betragtning af faldet i antallet af tilfælde og det momentum, der er opnået i vaccinationen, forventes alle deres elever at vende tilbage til skolerne i år. Millioner af studerende modtog deres rapportkort den 18. juni. Den 2. juli sluttede det akademiske år 2020-2021. Studerende, der skal på ferie, er allerede begyndt at undersøge, hvornår skolerne åbner. Så hvornår åbner skolerne i år? Hvornår åbner 2021-2022 skoler? Hvornår åbner skolerne i september? Vil ansigt til ansigt uddannelse starte i skolerne?

Millioner af studerende i vores land måtte fortsætte deres uddannelse eksternt på grund af koronavirusrestriktioner. Indtil videre er vaccinen det mest magtfulde våben i folks hænder mod coronavirusens svøbe, der opstod i Kina og kastede verden i kaos. Vaccination har for nylig fået fart i vores land. Millioner af mennesker er blevet vaccineret i de sidste par uger. Det forventes, at en stor del af befolkningen vil blive vaccineret indtil den nye periode, hvor skolerne åbner. Som sådan forventes ansigt til ansigt uddannelse at starte i år på skoler. Så hvornår åbner skolerne i år? Hvornår åbner skoler i perioden 2021-2022? Åbner skoler i september? Hvornår åbner skolerne i september?

Hvornår åbner skolerne?

Det akademiske år 2020-2021 i Tyrkiet sluttede den 18. juli, efter at rapportkortene blev givet den 2021. juni 2. De, der ønsker, vil dog fortsat kompensere for deres mangler i skolerne ved at blive i make-up-uddannelse. Makeup-træning finder sted mellem 5. juli og 31. august. Studerende og forældre på ferie er allerede begyndt at stille spørgsmålstegn ved, hvornår skolerne åbner. Så hvornår åbner skoler i 2021-2022? Perioden 2021-2022 starter den 13. september 2021. Startdatoen for den anden periode er den 7. februar 2022. Skoler lukker den 17. juni 2022.

Åbner skoler i september?

Skolerne åbner i september i år. Skolerne starter den 2021. september i perioden 2021-13.

Hvornår åbner skolerne i september?

Skoler i hele Tyrkiet åbner den 13. september. Det nye akademiske år begynder den 13. september.

Vil ansigt til ansigt træning begynde?

I september planlægges det nye akademiske år at blive afholdt i skolerne. Studerende i alle klasser vil være i skole i september. Ansigt til ansigt-uddannelse begynder i alle skoler i år.

Makeup-træning mellem 5. juli og 31. august

Makeup-træning afholdes i alle skoler i Tyrkiet mellem 5. juli og 31. august. Studerende, der ønsker det, kan deltage i make-up-træning. Deltagelse i programmerne kaldet "I'm In for Recovery" er ikke obligatorisk.

Armin

sohbet

    Vær den første til at kommentere

    Yorumlar