AVIS 2021 tyrkisk banemesterskab starter i Izmir

avis Tyrkiet banemesterskab starter i Izmir

De første løb i AVIS 2021 Turkish Track Championship afholdes af Ülkü Motorsports Club den 10.-11. Juli på Izmir Ülkü Park-banen.

I løbet, der køres i to separate kategorier, tager i alt 27 biler, 11 i supergruppen og 38 i maxigruppen, op på banen. Den erfarne sporpilot Ömer Erdem vender tilbage til sporene med Fiat Egea efter en lang pause, mens han samtidig konkurrerer med sin søn Pars Erdem. Ligeledes vil værtpilot Ümit Ülkü, der har 8 banemesterskaber i sin karriere, være på banen i maxigruppen med sin søn Muhammed Ali Ülkü. Den berømte skuespiller Ümit Erdim vil være bag rattet i Opel Corsa GSI denne gang efter 2 år, mens Kerem Kazaz, søn af mesterrallykøreren Ercan Kazaz, vil køre om sit første officielle løb med Opel Corsa GSI.

Efter den administrative og tekniske kontrol lørdag den 10. juli fortsætter programmet med træning. Efter afslutningen af ​​de kvalificerende omgange mellem 15.00-15.45 køres Super Groups første løb kl. 18.05 og maxigruppens første løb køres kl. 18.40. Søndag den 11. juli afholdes det andet løb i Super Group kl. 14.05, og det andet løb i maxigruppen afholdes kl. 14.40.