IMM Cup Jumping Competition gennemført

ibb cup jumping konkurrence afsluttet

Vinderen af ​​trofæet blev bestemt i Jumping Competitions arrangeret på vegne af IMM. Burak Azak kom først i konkurrencen i Istanbul Equestrian Sports Club (IASK). Murat Yazıcı, vicegeneralsekretær for IMM, præsenterede koppen for Azak.

Denne weekend blev Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) Cup-spænding oplevet i springning, som er en af ​​de vigtige grene af hestesport. 180 kørere fra hele Tyrkiet deltog i organisationen organiseret i samarbejde med IMM Youth and Sports Directorate og IASK. Arrangementet, som er inkluderet i aktivitetskalenderen i 2021 i den tyrkiske rytterforening, startede med IASK Cup-konkurrencen.

IMM'S Ridekonstabler tilføjede farve til begivenheden

I de konkurrencer, hvor cupkonkurrencen blev afholdt på vegne af Sarıyer Kommune, hoppede rytterne 80 cm, 100 cm, 125 cm og 140 cm forhindringer. IASK Mounted Gymnastics Athletes lavede et mini-show i arrangementet, hvor IMM Mounted Police Units også var til stede.

FORFATTER: “DEN FØRSTE ORGANISATION I Rytteriet, MEN DET VIL IKKE VÆRE DET SIDSTE”

IMM Cup Jumping Race i organisationen, der var vært for 4 forskellige konkurrencer i løbet af dagen, var vidne til stor spænding. I løbet, der blev kørt med forhindringer i en højde af 140 cm, konkurrerede rytterne først om at blive på dæmningen. Efter løbet med 24 ryttere på første bane kæmpede 10 ryttere, der bestod banen inden for den angivne tid og uden fejl, om cupen. IMM's vicegeneralsekretær Murat Yazıcı, CHP Istanbul Stedfortræder Gökhan Zeybek, CHP-provinsens næstformand Ali Kargidanoğlu, İBB Youth and Sports Manager İlker Öztürk for at se IMM Cup Jumping Competition, som var vidne til løbet af unge, unge voksne, voksne og voksne professionelle ryttere Sarıyer viceborgmester Hüseyin Coşkun, İASK-præsident Fevzi Atabek og İBB-rådsmedlem Görkem Kurşun var til stede.

Ved at foretage en evaluering af konkurrencen sagde Murat Yazıcı, vicegeneralsekretær for IMM, at det var første gang, at IMM deltog i en organisation for ridning og sagde:

"Denne organisation er den første, men ikke den sidste for os. Fra nu af ønsker vi at udvikle dette samarbejde med både Istanbul Equestrian Club og hestesamfundet. Som İBB vil vi lægge større vægt på olympiske grene. Vi vil prioritere disse grene inden for både etablering og atletstræning. Ridning er en af ​​dem. Vi starter med denne konkurrence. Vi ønsker at udvikle og øge dette samarbejde, vi vil være sammen med dig i nye organisationer. ”

EJEREN AF Trofæet er BURAK AZAK

Ved afslutningen af ​​konkurrencen, hvor rytterne deltog med heste ekskl. 4,5 og 6 år, sluttede Burak Azak fra IASK først i løbet og vandt både pokalen og en pengepræmie på 10 tusind TL. Azak modtog sit trofæ fra hænderne på IMMs vicegeneralsekretær Murat Yazıcı. I en kommentar til sin præstation efter trofæceremonien sagde Azak: "Min hest præsterede meget godt i det første spor før dæmningen. Jeg var meget glad for min hest. Min hest er en rigtig hurtig hest og var også god på moderbanen. Jeg kom ind på banen, jeg gjorde mit bedste, han gjorde sit bedste og vi vandt, jeg er meget glad”.

Osman Şen tog podiet på andenpladsen i IMM Cup Jumping Competition, mens Özgür Özkan sluttede konkurrencen på tredjepladsen. Konkurrencen sluttede med ærevisningen af ​​vinderne og hestene foran gæsterne og tribunerne.