Tunnelarbejde i Stalac Djunis Railway Section

Tunnelbrændende varme i Stalac Djunis Railway Section
Tunnelbrændende varme i Stalac Djunis Railway Section

Serbian Railways Infrastructure Co. Stalac-Djunis åbnede tilbud på tunnelarbejde i jernbanesektionen

Serbian Railways Infrastructure Co. Der blev givet tilbud på tunnel- og anlægsarbejder nr. 4 (Ref: ElB-GtP/1/2021/3.4-1) på jernbanesektionen Stalac-Djunis, der skal finansieres af European Investment Bank (EIB).

Fristen for at afgive bud på udbuddet blev annonceret som 28. september 2021 kl. Detaljerede oplysninger om tilbuddet, hvis estimerede samlede værdi er bestemt til 10.00 Euro, kan fås på følgende adresse:

Hr. Sasa Zlatkovic e-mail: sasa.zlatkovic © srbrail.rs

Tel: 381 113621192,

Armin

sohbet

    Vær den første til at kommentere

    Yorumlar