13 virksomheder deltog i projektudbuddet på Örnekköy New Girne sporvognslinje

Virksomheden deltog i projektudbuddet for den ornekkoy nye sporvognslinje Kyrenia
Virksomheden deltog i projektudbuddet for den ornekkoy nye sporvognslinje Kyrenia

Izmir Metropolitan Kommune er begyndt at arbejde på at realisere en af ​​de vigtige investeringer, der vil give et frisk pust til bytrafikken. Projektudbuddet for den 5 kilometer lange sporvognslinje, der skal køre mellem Örnekköy og Yeni Girne, er blevet foretaget. 13 virksomheder deltog i udbuddet.

İzmir Metropolitan Kommune tilføjer en ny til sine jernbanesysteminvesteringer i overensstemmelse med borgmester Tunç Soyers bæredygtige transportmål. Med det formål at sætte sporvognslinjen Çiğli i drift i slutningen af ​​1 med en investering på 250 milliard 2022 millioner lira, gik Metropolitan Kommune også ud på at byde på ingeniør- og arkitektprojekterne på sporvognslinjen Ornekkoy, som er planlagt til at blive bygget , og for at indhente VVM -rapporten.

13 virksomheder ansøgte om prækvalifikation

Første etape af projektudbuddet blev foretaget til den 5 kilometer lange sporvognslinje Ornekkoy-New Girne. Mega Engineering Consulting Inc., Temelsu International Engineering Services Inc., Yüksel Proje International Inc., Protek Project Consulting Engineering Information Process Construction Tourism Ltd. Sti. - BS International Engineering Consulting Construction and Trade Ltd. Sti. Joint Venture, Tekfen Engineering A.Ş, Arup Engineering and Consulting Ltd. Ltd. Şti., Kaiser Engineering and Consulting Inc., Botek A.Ş - Tümaş A.Ş Joint Venture, TCDD Technical Engineering Consultancy Inc., Rational Group Project and Consulting Inc. - Metroplan Müşavirlik Mühendislik San.ve Tic. Ltd. Sti. Business Partnership, Altınok Mühendislik A.Ş, Su Yapı Mühendislik ve Müşavirlik A.Ş- Metro İstanbul A.Ş. Business Partnership, Prota Mühendislik Proje ve Danışmanlık Hizmetleri A.Ş deltog og indsendte prækvalifikationsfilerne. I anden fase af projektudbuddet vil de virksomheder, der leverer prækvalifikation, blive opført og præsentere de metoder, som de vil udføre projektet på. I udbuddet i 3. etape åbnes økonomiske tilbud. Projektarbejdet, der starter efter udbudsprocessen er afsluttet om 12 måneder.

5 kilometer linje

Ornekkoy Ny Kyrenia sporvognslinje

Linjen på 5 kilometer, der skal køre mellem Örnekköy og New Girne, starter fra sporvognstoppestedet Bostanlı Pier og ender i forlængelse af İzmir Metropolitan Kommune Örnekköy bytransformationszone. Ornekkoy sporvogn tilgængelig Karşıyaka og Çiğli sporvognslinje vil blive integreret. med tæt befolkning Bayraklı Sogukkuyu -kvarteret, Karşıyaka Linjen, der letter adgangen til Ornekkoy, Imbatli, Postacilar -distrikterne, den nordlige IZBAN -linje, Karşıyaka sporvognen, Karşıyaka Det vil bidrage til integrationen af ​​transport mellem molerne Bostanlı og Bostanlı og vil også styrke søtransporten.

Sporvognslinjen stiger til 37,6 kilometer

2017 kilometer i 8,8 KarşıyakaMed aktiveringen af ​​Konak-linjen på 2018 kilometer i 12,8 blev sporvognen et af de vigtigste elementer i offentlig transport i Izmir. Sporvognslinjernes længde i Izmir vil nå 11 kilometer med introduktionen af ​​5 kilometer Çiğli sporvogn og 37,6 kilometer Ornekkoy sporvogn.

Armin

sohbet

    Vær den første til at kommentere

    Yorumlar