25 virksomheder konkurrerede om opførelsen af ​​Izmirs længste tunnel

Virksomheden konkurrerede om opførelsen af ​​den længste tunnel i Izmir
Virksomheden konkurrerede om opførelsen af ​​den længste tunnel i Izmir

İzmir Metropolitan Kommune har afsluttet konstruktionen af ​​2 viadukter, 2 motorvejsgange og en overkørsel med en hastighed på 80% inden for rammerne af den første fase af det gigantiske projekt, der vil give en forbindelse mellem Buca og İzmir Intercity Bus Terminal uden at komme ind i byen Trafik. 25 virksomheder afgav bud på det tilbud, der blev afholdt på færdiggørelsen af ​​Buca -tunnelen og andre faser, som udgør projektets anden fase.

Izmir Metropolitan Municipality fortsætter sine arbejder med at færdiggøre "Buca Tunnel", som er et af de vigtige ben i projektet, der vil levere uafbrudt transport mellem Buca og Bornova. På grund af entreprenørfirmaets tilbagetrækning blev der igen afholdt et udbud for hurtig gennemførelse af tunnelkonstruktionen, som blev efterladt ufærdig. Sammen med udbuddet på tunnelkonstruktionen afgav 2 virksomheder bud på det afholdte tilbud om færdiggørelse af 8 undergange, 5 kulverter, 2 kryds, 25 overgange og vægge i projektets tredje og fjerde fase. Efter evalueringen af ​​udbudskommissionen vil det vindende selskab blive annonceret i de kommende dage.

Tunnelkonstruktionen vil lette adgangen til intercitybusterminalen fra Konak med de viadukter, der er planlagt færdige ved årets udgang. Projektets samlede længde, som vil give et frisk pust til bytrafikken, når 7,1 kilometer. Når tunnelen er færdig, vil den have titlen på den længste vejtunnel i İzmir.

De virksomheder, der deltager i udbuddet, er som følger:

 1. Barankaya İnş. Hafr. forpligtelse Brændstof Maden Gıda San. Handle Inc.
 2. Dido - Ray Yapı San. Handle A.Ş - İnelsan İnş. vælge. Sang. ve Tic. A.Ş (fælles partnerskab)
 3. Deha Infrastructure A.Ş-Feza Contracting. A.Ş (fælles partnerskab)
 4. Acilim Insaat Tic. og San. Ltd. Sti.
 5. Neoray İnş. Sang. ve Tic. A.Ş-Ege Rail Systems Inc.-Potenza İnşaat A.Ş (fælles partnerskab)
 6. Özkar İnşaat San. ve Tic. Inc.
 7. Yüksel İnşaat A.Ş-Makimsan Asfalt Contracting. Byggebranchen. ve Tic. A.Ş (fælles partnerskab)
 8. Emiroglu Ins. forpligtelse Sang. ve Tic. A.Ş - Budakyol İnş. Sang. ve Tic. A.Ş (fælles partnerskab)
 9. Mursel Byggeri. ve Tic. Ltd. Sti. - Bertoğlu Construction Ltd. Sti. (Forretningspartnerskab)
 10. İntekar Yapı Turizm Elektrik İnşaat San. ve Tic. Ltd. Sti.
 11. Adfa Commit. Ins. Eng. Sang. ve Tic. A.Ş-Enez İnşaat San. og Tic. A.Ş (fælles partnerskab)
 12. Ziver Benzin A.S.
 13. KCT Road Building Construction Construction Inc.
 14. BTS Contracting Cons. Infrastrukturindustrien. ve Tic. A.Ş - Nil Construction Materials Cons. Handle A.Ş (fælles partnerskab)
 15. Cengiz Byggebranche. ve Tic. Inc.
 16. Pers Construction Cons. Brændstof Sundhedstjeneste. Turisme transportindustri. ve Tic. A.Ş - Bergiz İnşaat A.Ş (fælles partnerskab)
 17. Soner Temel Eng. Ins. ve Tic. A.Ş-Yapıyol İnşaat Madencilik Turizm San. ve Tic. Inc.
 18. Ilgar Taş Yapı A.Ş - Astro Upper Construction Inc. (fælles partnerskab)
 19. 58 Bygning Cons. A.Ş - Burakcan İnş. ve Tic. Ltd. Sti (fælles partnerskab)
 20. AB İş Makinaları İnş. Skibsfart ve Tic. A.Ş - Öz Er - Ka İnş. Turisme. Elektricitetskontrakt. Tic og San. A.Ş (fælles partnerskab)
 21. Gülermak Heavy Industry Ulemper. og Contracting Inc.
 22. KZK Construction Inc.
 23. Limak Byggebranche. ve Tic. Inc.
 24. Kiska - Kom İnş. ve Tic. A.Ş - Özka İnş. A.Ş (fælles partnerskab)
 25. TEB Energy A.Ş - B. Ergünler Yol Yapı İnş. forpligtelse Minedrift. San ve Tic. A.Ş (fælles partnerskab)

Dens længde er 2.5 kilometer

Izmirs længste tunnel vil blive bygget inden for rækkevidden af ​​anden fase af "Buca-Onat Street og Intercity Bus Terminal og Ring Road Connection Road Project". Længden af ​​den dybe dobbeltrørstunnel vil være 2,5 kilometer, og den vil fungere som i alt fire baner, 2 afgange og 2 ankomster. Tunnelen bliver 7,5 meter høj og 10,6 meter bred. Der bygges 850 viadukter, 2 undergange og 2 overføring på den 1 meter lange rute inden for rammerne af det første trinforsyningsarbejde i anlæggelsen af ​​en forbindelsesvej mellem Izmir Metropolitan Municipality Buca Onat Street og Intercity Bus Terminal og Ringvejen. 80% af byggeriet er afsluttet.

Den 2.5 km dybe dobbeltrørstunnel, der skal afsluttes mellem Buca Ufuk District og Bornova Çamkule, vil også være den ”længste vejtunnel, alt inden for byens grænser”. Befolkningen i Izmir bruger stadig Bayraklı 1 tunnel er 320 meter, Konak tunnel er 674 meter, Bayraklı 2 tunneler er 865 meter lange.

Byggeriet begynder, efter at udbudsprocessen er afsluttet.

Sammen med udbuddet på tunnelkonstruktionen blev udbuddet på konstruktioner af to undergange, 8 kulverter, 5 kryds, 2 overgange og vægge i tredje og fjerde etape af projektet holdt sammen. Det har til formål at løse trafikproblemerne i regionen ved at give forbindelse til distrikterne Hürriyet, Mehtap og Çamlık. I denne sammenhæng vil der blive fremstillet 850 kryds, en undergang, en kulvert og en væg. Projektets 3. fase; Det dækker den 4 meter lange sektion mellem 1. etape, som stadig er under opførelse, og tunnelen. På dette stadium vil der blive bygget 773 kryds, 2 overgange, en undergang, 2 kulverter og vægge. På dette tidspunkt starter værkerne i 7 meter sektionen af ​​den 773 meter lange sektion. De produktioner, der starter efter udbudsprocessen er afsluttet om 750 år.

Hvad er der sket?

Byggeriet i tunnelen, hvoraf ca. 4735 meter var afsluttet, stoppede i august 250, efter at entreprenørselskabet, der modtog tunneludbuddet, ansøgte om afvikling af arbejdet baseret på den midlertidige fjerde artikel i lov nr. 2019 , med titlen "Likvidation og overførsel af kontrakter".

Busstationen nås uden at komme ind i bytrafikken

Den 7,1 kilometer lange rute er 35 meter bred og består af i alt 3 baner fordelt på 3 ankomster og 6 afgange og en 2,5 kilometer lang dobbeltrør dyb tunnel. Med tunnel- og viaduktprojektet er Çamlık, Mehtap, İsmetpaşa, Ufuk, Ferahlı, Ulubatlı, Mehmet Akif, Saygı, Atamer, Çınartepe, Center, Zafer, Birlik, Koşukavak, Çamkule, Meriç, Yeşilova og Karacaoşlan Gade til Otogar 'Bus Station'. Der vil blive leveret et link. Køretøjer, der passerer gennem den længste tunnel i Izmir via Homeros Boulevard og Onat Street, vil kunne nå busstationen og ringvejen uden at komme ind i byens tunge trafik. Når den gigantiske investering er afsluttet, lindres bytrafikken, og Homeros Boulevard i Buca vil blive forbundet til İzmir Bus Terminal i Işıkkent uden at komme ind i bytrafikken.

Armin

sohbet

  Vær den første til at kommentere

  Yorumlar