Første etape af Kartepe svævebaneudbud afholdt i dag

Den første etape af Kartepe svævebaneaftalen blev afholdt i dag
Den første etape af Kartepe svævebaneaftalen blev afholdt i dag

Den første fase af udbuddet til Kartepe svævebanelinjeprojekt, som vil blive foretaget af Kocaeli Metropolitan Kommune inden for rammerne af Industri Samarbejdsprogram (SIP) i Ministeriet for Industri og Teknologi, blev afholdt i dag.

Den første fase af udbuddet til Kartepe Cable Car Line Project blev afholdt i dag. Mens 3 virksomheder giver filer, åbnes filerne i virksomhedernes nærvær af de kommissioner, der skal dannes af storbyen og ministeriet.

MÅL UDFØRT I 2023

Svævebanelinjen, der skal bygges sammen med ministeriet til at være Tyrkiets første indenlandske og nationale svævebanelinje og vil køre mellem Derbent og Kuzuyayla, vil være 4 tusinde 695 meter. I svævebaneprojektet, der vil omfatte 2 stationer, vil 10 kabiner til 73 personer betjene. Højdeafstanden på svævebanelinjen med en kapacitet på 1500 mennesker i timen vil være 1090 meter. Derfor vil startniveauet være 331 meter og ankomstniveauet være 1421 meter. Afstanden mellem de to stationer overskrides på 14 minutter. Selvom det blev erfaret, at en af ​​de virksomheder, der indsendte filen, sendte et takkebrev og de to andre kom med tilbud, blev navnene på selskaberne ikke oplyst. Svævebanelinjen planlægges færdiggjort og taget i brug i 2023.

Armin

sohbet

    Vær den første til at kommentere

    Yorumlar