Hasan Mountain bliver et nyt attraktionscenter med Ski Center -projekt

Hasan -bjerget bliver et nyt attraktionscenter med sit skicenterprojekt
Hasan -bjerget bliver et nyt attraktionscenter med sit skicenterprojekt

Hasan Mountain, som har en vigtig plads blandt de centrale skønheder i Central Anatolien, bliver et populært sted for vinterturisme.

Borgmester Dr. Evren Dinçer startede arbejdet med opførelsen af ​​et skisportssted på Mount Hasan og bragte det ind i vinterturismen. Borgmester Evren Dinçer, stedfortræder Cengiz Aydoğdu og det tekniske team foretog undersøgelser på Hasan -bjerget.

En detaljeret undersøgelse er blevet iværksat for at bringe Hasan Mountain, der ligger i 2. rang med hensyn til højde i Central Anatolia -regionen, til vinterturisme. Det har til formål at øge turismemulighederne i byen, at bidrage til beskæftigelse og at bringe en ny mobilitet til regionen med realiseringen af ​​Hasan Mountain Ski Center -projektet, hvor projektdesignet fortsætter.

Borgmester Evren Dinçer arbejder hårdt på at afsløre turismepotentialet i Hasan Mountain, som er et af de symbolske objekter i Aksaray, der er 3 tusinde 268 meter i højden og dækket med egetræer.

I sin erklæring udtalte præsident Dinçer, at de planlægger at introducere den storslåede udsigt over Hasan -bjerget til både Tyrkiet og hele verden med skicenteret planlagt til at blive bygget på Hasan -bjerget. Fremhæver, at Aksaray har unikke skønheder med sine kulturelle og naturlige skønheder, præsident Dr. Evren Dinçer understregede, at alle disse værdier vil bringe nye gevinster til Aksaray.

Armin

sohbet

    Vær den første til at kommentere

    Yorumlar