Handel med Kenya blev diskuteret på MUSIAD Izmir

handel med kenya blev diskuteret i musiad izmir
handel med kenya blev diskuteret i musiad izmir

MUSIAD İzmir Branch var vært for Kenya Ambassadør Generalløjtnant Johnson Mogoa K.Ondieki og holdt et møde om "At gøre forretninger med Kenya".

Kenya Ankara -ambassadør E. Generalløjtnant Johnson Mogoa K.Ondieki var vært ved mødet om "At gøre forretninger med Kenya", der blev afholdt i Bilal Saygılı -moskeen og kompleks Ertuğrul Gazi Conference Hall, İzmir Branch of the Independent Industrialists 'and Businessmen's Association (MUSIAD). På mødet, hvor handelen mellem Tyrkiet og Kenya blev diskuteret, blev mulighederne for handel mellem Izmir og Kenya evalueret.

BROTHERHOODS LOV MELLEM AFRIKA OG OSS

MUSIAD İzmir vicepræsident og bestyrelsesformand for Global Field-Foreign Relations Board, Zekeriya Hazbulan, startede mødet med at hilse MUSIAD İzmir-præsident Bilal Saygılı, der ikke kunne deltage i mødet på grund af en forretningsrejse. Omtalte sin aktivitet med 89 kontaktpunkter i 95 lande rundt om i verden udtrykte han sin glæde ved at være vært for ambassadør Ondieki.

Han mindede i sin tale om, at MUSIAD leverer tjenester i Afrika med 13 filialer og 2 repræsentationer, sagde Mr. Hazbulan. Han bemærkede, at Tyrkiets "åbning for Afrika -politik" under ledelse af præsident Recep Tayyip Erdoğan har udført vellykkede værker i mange dimensioner, især på det politiske, humanitære, økonomiske og kulturelle område i de sidste 18 år, og at MUSIAD også har øget dens effektivitet på kontinentet.

KENYA ER ET VIGTIGT CENTRUM

Forberedt, ”Tyrkiet; Det er et af de strategiske lande i centrum for energi, transport og kommunikationsnetværk i skæringspunktet mellem asiatiske, europæiske og afrikanske kontinenter. På samme måde skiller Kenya sig ud med sin strategiske placering i sin region. Afrika er en vigtig geografi og skuespiller for fremtiden. I denne sammenhæng er Kenya også et vigtigt center, et vigtigt strategisk område og en af ​​vores strategiske partnere i Afrika.

Der er en broderskabslov mellem os og Afrika. Vi udvikler vores kommercielle forbindelser på grundlag af denne broderskabslov. Som forretningsfolk tror vi på, at vi bedst udnytter fordelene ved Izmir og Kenya. Som repræsentanter for erhvervslivet i MUSIAD İzmir vil vi udvikle og styrke vores økonomiske forbindelser med Kenya ved at etablere gensidig tillid. ” sagde.

KENYA GIVER INVESTERINGSMULIGHEDER

Kenya Ankara -ambassadør E. Generalløjtnant Johnson Mogoa K.Ondieki holdt en præsentation for medlemmerne af MUSIAD Izmir på mødet og forklarede investeringsmulighederne. Ondieki udtrykte, at handelen mellem Kenya og Tyrkiet vokser støt, og udtalte, at Kenya fokuserer på produktion og tilbyder store investeringsmuligheder for forretningsfolk, der investerer i landet.

Ondieki sagde: ”Jeg håber, at vores møde vil give en stærk impuls til vores forbindelser på alle kommercielle områder mellem Kenya og Izmir. Inden for rammerne af den økonomiske plan støttet af præsident Uhuru Kenyatta arbejder vi tæt sammen med Tyrkiet og fremtidige partnere, investorer og forretningsfolk. Kenya forsøger at fokusere på fire hovedområder; produktion, billige boliger, inklusiv sundhed og fødevaresikkerhed. I denne sammenhæng forventes det, at vores land vil lede Kenyas udviklingsplan i overensstemmelse med 2030 -visionen. Som Kenyas ambassadør i Tyrkiet er jeg beæret over at være med til yderligere at styrke de gensidige forbindelser mellem vores lande. ” han sagde.

Ved afslutningen af ​​mødet overrakte MUSIAD Izmir vicepræsident og chef for Global Field-Foreign Relations Board Zekeriya Hazbulan en gave til Kenya Ankara-ambassadør E. Generalløjtnant Johnson Mogoa K.Ondieki og takkede ham for hans deltagelse.

Armin

sohbet

    Vær den første til at kommentere

    Yorumlar