37 Kvinder, 208 Brandmænd, der sluttede sig til IMM Brandvæsen, dimitterede

To kvindelige brandmænd, der sluttede sig til ibb brandvæsen, tog eksamen
To kvindelige brandmænd, der sluttede sig til ibb brandvæsen, tog eksamen

37 brandmænd, hvoraf 208 var kvinder, der for nylig sluttede sig til İBB Brandvæsen for at arbejde i feltet, tog eksamen. De nye brandmænd viste deres evner i de konkurrencer, de forberedte til ceremonien.

De nye brandmænd fra Istanbul Metropolitan Municipality (IMM), der kom til slut på deres 560 timers træning, tog eksamen med en ceremoni på IMM Cebeci Sports Complex.

Konkurrencen mellem holdene ved ceremonien vakte stor opmærksomhed. Løbene, som krævede et højt niveau af tilstand og styrke, var vidne til stor spænding. Først ramte brandmænd, der trak med en motopumpe (højtryksvandsmotor) målet med tryk under vand. Derefter indtog holdene 100 meter løbere på scenen. Løberne reagerede både på de små brande i opsætningen og gennemførte banen. Kandidater besteg det tre-etagers tårn med 4,5 meter lange kroge stiger. Brandmændene, der var forpustede, delte lykke ved eksamen med deres familier.

“VORES PRÆSIDENTS DRØM ER OPFULLENDE”

İBB's generalsekretær Can Akın Çağlar påpegede resultaterne fra kvindelige brandmænd, der vil arbejde i marken for første gang i Istanbuls historie, sagde: "Ekrem İmamoğlus drøm siden den første dag, at kvinder finder en meget mere plads i hver enhed i Istanbul Metropolitan Kommune er Istanbul Brandvæsen. Jeg ser det også ske. Dette er virkelig meget glad for både vores land og Istanbul. ”

"BRANDSTYRING SKAL DEFINERES SOM ET PROFESSION"

Remzi Albayrak, chef for IMM Brandvæsen, påpegede, at brandmænds arbejde ikke anerkendes som et erhverv; ”Brandmand fortjener at blive defineret som et erhverv. Jeg er altid med dig for at få dine rettigheder fuldt ud og for at få dit ry lovligt anerkendt. ”

“Der er ingen mangel på os”

En mandlig brandmand, der udtrykte sin lykke over at kunne leve sammen for første gang i Istanbuls historie, sagde: "Kvinder mangler ikke os." En kvindelig brandmand, der fejrede sin eksamen med sit barn i sine arme, sagde: ”Alt er for vores børn. Vi er nødt til at ofre. Min kone sagde også, at hun støttede mig meget under denne proces.

Armin

sohbet

    Vær den første til at kommentere

    Yorumlar