6. internationale messe i Istanbul åbnet på TEKNOFEST

istanbul international opfindelsesmesse åbnet i teknofest
istanbul international opfindelsesmesse åbnet i teknofest

Industri- og teknologiminister Mustafa Varank indviede den 6. Istanbul International Invention Fair (ISIF'21), arrangeret af det tyrkiske patent- og varemærkeagentur (TÜRKPATENT), inden for rammerne af luftfarts-, rum- og teknologifestivalen (TEKNOFEST). Minister Varank sagde: "Jeg ønsker den 72. internationale opfindelsesmesse, hvor 20 opfindelser, heraf 254 fra 6 forskellige lande, på en måde vil konkurrere og mødes med fagfolk, investorer og iværksættere." sagde.

Minister Varank udtalte, at de holdt den 6. Istanbul International Invention Fair (ISIF'21), som han åbnede, med internationale interessenter og sagde: "Med vores seneste arbejde i Global Innovation Index er vi steget 10 pladser på én gang takket være tæt samarbejde med vores ministerium ved at oprette en taskforce for den tyrkiske eksportørforsamling. Vores land er steget til en 41. plads i Global Innovation Index, hvilket er vores største præstation hidtil. Jeg siger 'held og lykke til vores land'. Forhåbentlig vil denne opfindelsesmesse også åbne døren for nye tiltag. ” han sagde.

Efter åbningen besøgte minister Varank de stande, hvor opfindelserne blev introduceret med hans ledsagende mennesker og modtog information fra deltagerne. Under sit besøg hos minister Varank, TÜRKPATENT -præsident Prof. Dr. Habip Asan fulgte med ham.

ISIF, der har samlet opfindere, forskere og innovatører fra forskellige geografiske områder hvert år siden 2016, afholdes i Istanbul den 21.-26. September efter et års pause på grund af epidemien.

Formålet med messen, der blev realiseret med støtte fra ministeriet for industri og teknologi, TÜRKPATENT, International Federation of Inventors 'Union, World Intellectual Property Organization, European Patent Office og Turkish Technology Team Foundation, er at introducere de opfindelser, der er fremkommet som et resultat af store bestræbelser på at øge bevidstheden og bringe det offentlige producent-investormøde..

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar