Antakya Habib-İ Neccar bjergbanelinje vil blive bygget

Antakya habib i neccar bjergbanelinje vil blive bygget
Antakya habib i neccar bjergbanelinje vil blive bygget

Hatay Metropolitan Kommune gik ud på at byde på opførelsen af ​​en svævebane med en længde på 1.100 meter mellem Habib-İ Neccar-bjerget i Antakya-distriktet med en bæreevne på 1.200 mennesker / timer på vej op og ned, og dets drift for op til 22 år.

Udgivet i Statstidende indkøbsmeddelelseIfølge rapporten udbuddet om opførelse af en svævebane med en anslået pris på 61 millioner 312 tusinde 515 lira + moms mellem Antakya-distriktet Habib-İ Neccar-bjerget, 1100 meter i længden, 370 meter i højdeforskel, med en bæreevne på 1200 mennesker / time ved opstigning og 1200 mennesker / time ved nedstigning "lukket tilbud" vil blive foretaget ved auktionsmetode.

Beliggenhed: Hatay Metropolitan Municipality Committee Committee Meeting Hall Floor: 3
Dato og tid : Tirsdag d. 28/09/2021 kl. 14:00
Ansøgning: Udbudsmapper vil blive indsendt til udbudsenheden indtil kl. 2886 mandag, 38/27/09, for at blive forelagt udvalgets formandskab, forudsat at spørgsmålene i artikel 2021 i D.İ.K. nr. 17 er overholdt. Ansøgninger indgivet efter den angivne dato og klokkeslæt accepteres ikke. Ansøgninger, der sendes via mail, kurer, telegram eller internet, accepteres ikke.

Dem, der vil byde på udbuddet, vil kunne få udbudsmaterialet for 5 tusinde lira.

Efter at byggeprocessen for det arbejde, der er genstand for tilbuddet, er afsluttet, og acceptprocedurerne er afsluttet, betales et garantiafgift på 5 billetter om året i 500 år. Et gebyr på 500 procent vil blive betalt til administrationen fra indkomsten over det beløb, der svarer til 15 tusind billetter årligt. Dette problem er begrænset til 5 år. I de resterende år vil der blive foretaget en betaling til administrationen som følge af beregningen af ​​den procentvise (%) stigning i forhold til den årlige omsætning, der er indsendt af den bydende, der vandt udbuddet.

I tilfælde af at idriftsættelsestiden for anlægget er i en hvilken som helst måned i året, vil omkostningsberegningen foretages baseret på nytårsdag (1. januar) for antallet af billetter, der skal garanteres. I løbet af driftsperioden efter udløbet af de 5 år, som er garantiperioden for det arbejde, der er genstand for tilbuddet, vil bud blive anvendt i form af trin på 3 procent, startende fra 1 procent over den årlige omsætning.

Billetprisen vil højst være 25,00 TL pr. Person og opdateres hvert år i henhold til WPI - CPI.

Driftsperioden bliver i alt 22 år, byggeperioden vil ikke være inkluderet i denne periode. Perioden begynder på datoen for idriftsættelse af anlægget. Gyldighedsperioden for de indsendte bud blev fastsat til 60 kalenderdage fra tilbudsdatoen.

Som konsortium vil der ikke blive afgivet bud på buddet.

Armin

sohbet

    Vær den første til at kommentere

    Yorumlar