Arbejde med ubåd lanceret version af ATMACA -missil

Arbejder på en ubåd-lanceret version af hawk-missilet
Arbejder på en ubåd-lanceret version af hawk-missilet

SSB -formand Prof. Dr. İsmail Demir afgav erklæringer ved TEKNOFEST 2021 raketkonkurrencen om betydningen af ​​TEKNOFEST for forsvarsindustrien og om de marine våbensystemer, der fortsat udvikles.

Demir, der nævnte betydningen af ​​TEKNOFEST med hensyn til menneskelige og teknologiske ressourcer for forsvarsindustrien såvel som dens konkurrencefunktion; Han nævnte, at konkurrencen ikke kun handler om at kaste raketten, men at deltagerne følges og bringes til sektoren. Som et eksempel nævnte han det faktum, at 20 personer, der deltog i tidligere konkurrencer, i øjeblikket arbejder på ROKETSAN.

SSB -præsident İsmail Demir udtalte også, at de produkter, der blev udviklet af deltagerne, kunne bringes til forsvarsindustrien med hensyn til teknologi. på emnet

“Her kan vi skabe produkter, der rent faktisk kan bruges i marken, eller produkter, der kan bruges i marken med en lille ændring, ikke bare 'raketter blev bygget og færdige'. Et af vores team lavede en UAV, der kom ud af en raket, efter at raketten havde nået en vis højde. Dette kan introducere et vigtigt begreb i handlingsområdet. Opfindelser, der bringer et nyt operationelt koncept til UAV'er, kan komme herfra. Vores Akıncı og Aksungur UAV'er vil bringe de eksperimentelle produkter, der præsenteres her, til at blive brugt i marken med lidt mere forandring. " afgivet udsagn.

"Vi arbejder på ubåd-lanceret version af vores ATMACA-missil"

Demir sagde, at arbejdet med flådesystemer fortsætter, og at torpedoen i tunge AKYA-klasser aktiveres, og at der arbejdes på en version af ATMACA-missil, der kan affyres fra ubåde. Han nævnte også, at arbejdet i Land ATMACA, som er land-til-land-versionen af ​​ATMACA, fortsætter.

Tilpasset til vores ubåde, vil ATMACA tilbyde et langt længere rækkevidde af engagement i forhold til torpedoer. Derudover vil ATMACA-anti-skibsmissiler, der har foranstaltninger til at gøre detektering svært på egen hånd (reduceret radartværsnit, lav krydstogthøjde ...), vil gøre det vanskeligere at reagere på et angreb, når det sendes fra ubåde.

Det kan forventes, at ubåden ATMACA-missil i koncept vil ligne UGM-84 Sub Harpoon anti-ship missiler. Efter at have nået overfladen fra ubåden via en transportkapsel, der er kompatibel med ubådens 84 mm torpedorør, starter UGM-533 Harpoon sin flyvning med en solid drivraket som RGM-84 Harpoon og fortsætter med sin turbojet-motor.

Armin

sohbet

    Vær den første til at kommentere

    Yorumlar