Britisk generalkonsul i Istanbul besøgte TCDD

Britisk generalkonsul i Istanbul besøgte TCDD
Britisk generalkonsul i Istanbul besøgte TCDD

Metin Akbaş, General Manager for Republikken Tyrkiets statsbaner (TCDD), var vært for Kenan Poleo, den britiske generalkonsul i Istanbul, på sit kontor. Poleo understregede de mangeårige stærke relationer mellem de to lande og ønskede General Manager Metin Akbaş succes i sin nye stilling.

Den britiske generalkonsul i Istanbul Kenan Poleo samt direktør for international handelsafdeling Paul Hardy, kommerciel Attaché David Machin, UKEFs landsdirektør Özgür Kutay, handelschef Zeyno Sobacı, handelsrådgiver Yiğit Sami Gümüşok og TCDD besøgte hovedkvarteret den 21.09.2021. embedsmænd deltog.

Med fremhævelse af de mangeårige stærke forbindelser mellem de to lande mindede generalkonsul Poleo især om Det Forenede Kongeriges bidrag til de første jernbaner i Tyrkiet og udtalte, at britiske jernbaneingeniører arbejdede på disse første linjer. Poleo sagde også, at de ville være glade for at starte undersøgelserne ved at bestemme de mulige samarbejdsområder mellem jernbanesektorerne i de to lande på en mere konkret måde.

General Manager Akbaş; Han nævnte de eksisterende jernbaneprojekter i TCDD og erklærede, at han arbejder på at bringe jernbanens tilstedeværelse i Tyrkiet til et avanceret niveau. Han erklærede, at han ville være glad for at samarbejde om at udvikle samarbejde inden for jernbanesektoren mellem TCDD og de britiske jernbaneselskaber.

Efter besøget præsenterede TCDD General Manager Metin Akbaş generalkonsul Poleo med et lommeur med TCDD -emblem.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar