De bedste dronepiloter konkurrerer i World Drone Cup, der skal arrangeres af STM

De bedste dronepiloter vil konkurrere i verdens drone cup, arrangeret af stm
De bedste dronepiloter vil konkurrere i verdens drone cup, arrangeret af stm

Verdens bedste droneløb, World Drone Cup (WDC), under ledelse af STM, en af ​​pionererne inden for forsvarsindustrien, finder sted i TEKNOFEST Istanbul, der afholdes i Istanbul Atatürk Lufthavn 21.-26. September 2021 . Drone piloter, der vil kæmpe på udfordrende baner, der er specielt forberedt til dem, vil konkurrere med de droner, de designer og samler selv.

WDC samler verdens bedste drone -racere i Istanbul og er vært for 22 konkurrenter fra 32 forskellige lande, fra Mexico til Rusland, fra Tyskland til USA.

Vinderen af ​​konkurrencen vil modtage 30 tusind TL, den anden 20 tusinde TL og den tredje 10 tusinde TL. Kampen, der starter onsdag den 23. september 2021, slutter med trofæceremonien søndag den 26. september 2021.

Åndedrag holdt til den store finale i det tyrkiske dronemesterskab!

De dronepiloter, der skal konkurrere på vegne af Tyrkiet i WDC, bestemmes i finalen i Turkey Drone Championship (TDS), der afholdes inden for rammerne af TEKNOFEST den 21.-22. September 2021. I slutningen af ​​den store finale, der afholdes blandt 16 tyrkiske konkurrenter, der kom til finalen ved at konkurrere i de udfordrende etaper afholdt i Elazig Harput Castle og Izmir Bergama i løbet af året, vil 4 navne repræsentere Tyrkiet ved WDC.

Derudover venter der en overraskelse på konkurrenceens besøgende på STM -standen. Hver besøgende, der ønsker det, vil kunne opleve en dronepilot med "Survivor Drone", en en-til-en simulering af WDC.

Udover at tilbyde unge mennesker mulighed for at opleve dronekørsel på udfordrende baner med virtual reality -briller, vil STM -kabinen, der byder sine besøgende velkommen i et område på 5 tusinde kvadratmeter på TEKNOFEST, få en uforglemmelig fair oplevelse med konkurrencer og overraskelsesgaver.

National Engineering Solutions vil møde unge på STM Stand!

Som Tyrkiets førende virksomhed inden for Tactical Mini UAV -produktion vil STM introducere sine fremtrædende produkter til de unge på sin stand på TEKNOFEST, Tyrkiets første og eneste luftfarts-, rum- og teknologifestival.

Rotary Wing Striker UAV System KARGU, Fixed Wing Striker UAV System ALPAGU og Lookout UAV System TOGAN, som effektivt bruges af de tyrkiske væbnede styrker (TSK) og opnåede eksportsucces i år, vil blive præsenteret for besøgende på STM standen.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar