Robotinterviewsperiode for jobansøgninger kommer

Der er en interviewperiode med robotten i jobansøgningen
Der er en interviewperiode med robotten i jobansøgningen

Ægæiske Forening for unge forretningsfolk EGİAD) og Software and Informatics Industry Cluster Association (YABISAK), sagde eksperterne, der talte på webinaret om 'The Pole Star in the Digital Transformation of Companies: Artificial Intelligence and Augmented Reality', at mange virksomheder er begyndt at bruge kunstige intelligensrobotter i rekruttering og disse robotter undersøger CV'er, I interviewene sagde han, at den person, der ansøgte om jobbet, tog beslutningen baseret på hans ansigtsudtryk og fagter. Mens robotterne også kontrollerede, om personen gav de korrekte oplysninger ved at sammenligne oplysningerne på cv'et med LinkedIn -kontoen, bemærkede de, at flere mennesker i fremtiden skal deltage i et interview med robotten, når de søger et job.

Webinarets åbningstale på 'World Software Day' blev holdt af YABİSAK bestyrelsesformand og ESBAŞs bestyrelsesformand Dr. med Faruk Guler EGİAD Alp Avni Yelkenbiçer, bestyrelsesformand.

Med angivelse af, at de etablerede YABİSAK som en NGO, universitet, kommune og privat virksomhed for at tiltrække fagfolk inden for software og informatik til İzmir og for at udvikle økosystemet i denne sektor i byen og sikre dets klynger, Dr. Faruk Güler sagde: “Vi vil gøre tårnet i Fair İzmir til centrum for softwareudviklere i İzmir. Som YABİSAK tog vi det første skridt ved at leje tårnets første sal. Infrastrukturen i Izmir er meget velegnet til gruppering af software- og informatiksektoren her. Izmir selv er et attraktionscenter for folk, der ønsker at arbejde i denne sektor. Vi vil også gennemføre en undersøgelse, der vil organisere hele processen med udvikling af sektoren og sikre klynger, "sagde han.

EGİAD Alp Avni Yelkenbiçer, bestyrelsesformand, udtalte, at softwareindustrien, der hurtigt har overgået fra en underleverandørservicemodel til en skalerbar produktmodel med virkningen af ​​digitale produkter, digital transformation og cloud computing, har tiltrukket sig opmærksomhed fra investorer og modtog en risiko- og venturekapitalinvestering på 1.5 billioner dollars.Vi har et voksende iværksætterøkosystem med løbende teknopolisinvesteringer, FoU, innovationsincitamenter og opstartssamarbejde i den private sektor. Ifølge de seneste data kommer imidlertid kun 5% af vores eksport fra softwareindustrien, der rapporteres som en delmængde af IT -branchen. Når vi undersøger lignende lande, observerer vi, at der er et potentiale på 2-3 procent. ”

YABİSAK -koordinator Serap Sönmez udtalte, at foreningen, der afsluttede sin officielle etablering i januar 2021, indkaldte til generalforsamlingen i oktober for at videreudvikle samarbejdsmiljøet i sektoren, skabe muligheder inden for uddannelse og beskæftigelse, til at spille en rolle i at lette medlemmernes adgang til finansiering og øge aktiviteterne for at forbedre byens infrastruktur for investorer. Han sagde, at han vil fortsætte.

CV'er til undersøgelse af kunstige intelligens -robotter

Efter åbningstalen talte talerne på seminaret med titlen 'Polstjernen i virksomhedernes digitale transformation: kunstig intelligens og augmented reality'; De talte om udviklingen inden for kunstig intelligens og augmented reality, og hvordan disse teknologier vil ændre sig i fremtiden.

Yumus Emre Aslan, General Manager for Omegadata Software, udtalte, at økonomi, produktion, IT, telekom, sundhed og farmaceutisk sektor er de sektorer, der bruger kunstig intelligens mest i deres forretningsprocesser, og understregede, at denne teknologi ofte bruges i menneskelige ressourcer. af virksomheder. Aslan sagde: "Brugen af ​​kunstig intelligens inden for menneskelige ressourcer bruges først i den automatiske gennemgang af cv'er ved rekruttering. Kunstig intelligens undersøger brugen af ​​skriftsproget i cv'et og dets indholds overensstemmelse med virksomhedens applikationskrav. Den kunstige intelligens -robot undersøger også, om dataene fra CV -ejeren, der offentliggøres med LinkedIn, svarer til de data, der afspejles i CV'et. Som bemærket, at chatbots også er blevet meget almindelige inden for rekruttering, fortsatte Aslan sine ord som følger: ”Fordi chatbots øger hastigheden i interviews, er de begyndt at blive foretrukket af virksomheder. Tengai -robotten udviklet i Schweiz bruges til interviews, og i fremtiden bliver flere mennesker nødt til at interviewe Tengai, når de søger et job. I videointerviews fortolker kunstig intelligens de digitale signaler, den udtrækker fra gestus og ansigtsudtryk. Det faktum, at jobansøgeren kigger væk, når han stiller et spørgsmål, bliver til et digitalt signal for kunstig intelligens. Den internationale hotelkæde Hilton er den virksomhed, der har øget brugen af ​​kunstig intelligens mest til rekruttering. Med brugen af ​​kunstig intelligens opnåede Hilton en produktivitetsstigning på 85% i virksomhedskøb. Med sit kunstige intelligensprogram kaldet Mya opnåede Loreal 10 procent effektivitet i interviews med mere end 92 tusinde mennesker. I Tyrkiet har 64 procent af virksomhederne aldrig hørt om eller ikke bruger kunstig intelligens i deres HR -applikationer. Derfor er der forudset et enormt udviklingsområde på dette område. ”

Tyrkiet vil give det første signal i 5G i 2023

ESBAŞ Information Systems and Technologies Manager Ali Umut Yüksel mindede præsidentens kommunikationsformandskabs erklæring om, at Tyrkiet vil give det første signal i 5G i 2023 og understregede, at brugen af ​​teknologi i dagligdagen vil accelerere med 5G. Understregede, at i Society 5.0 -æraen, hvor objekter kommunikerer med hinanden, begyndte teknologien at gøre utrolige fremskridt på alle områder af livet, sagde Ali Umut Yüksel: “Det er en kendsgerning, at it -understøttelse ligger bag modelleringen af ​​proteser inden for medicin, modellering af spredning af covid, og den hurtige fremkomst af vaccinen. For at øge livskvaliteten for handicappede og ældre vil der blive produceret flere robotter til at opfylde menneskers kognitive og fysiske behov. Vi går ind i en periode, hvor biler kommunikerer med lyskryds og giver hinanden besked om tomme parkeringspladser. Blockchan er en sikkerhedsmekanisme, og vi går til en periode, hvor intet sikkerhedselement, der ikke er skrevet gennem denne mekanisme, vil blive foretrukket. ” Yüksel understregede, at efterhånden som antallet af teknologiske enheder, der bruges over internettet øges, begynder computerprocessorernes kapacitet at blive kort, og at denne flaskehals vil blive løst med kvantecomputere.

VR -briller giver mulighed for at møde døde mennesker i virtuelle omgivelser

Yüksel udtalte, at i de fremtidige anvendelser af virtual reality -teknologi, som er et andet teknologisk udviklingsområde, vil folk opleve følelsen af ​​at mødes i et virtual reality -miljø ved at se 3D -billeder af deres døde slægtninge gennem VR -briller. RGBKOD Augmented and Virtual Reality Technologies bestyrelsesformand Hasan Burak Alimoğlu sagde derimod, at med virtual reality og augmented reality -teknologier vil indkøb fra virtuelle butikker, der skal transporteres til hjem, stige, at alle detaljer om tøj, sko eller tilbehør, der ses i butikken over telefonen, fra emballage til produktet, kan undersøges i 3D, og ​​at personen kan undersøges i 3D. Han oplyste, at han kan bestille det produkt, han kan lide med det samme, ved at prøve det i XNUMXD igen.

Armin

sohbet

    Vær den første til at kommentere

    Yorumlar