EKOL gemte 10 grønne områder på størrelse med Istanbul i de sidste 10 år

Ekol reddede Istanbuls grønne område i det sidste år
Ekol reddede Istanbuls grønne område i det sidste år

Ekol Logistics lancerede sit nye udtryk bæredygtighedsstrategi 'Project 21' med mottoet 'For Life, Now' på '21. september World Zero Emissions Day', som fejres over hele verden. I webinaret, der blev organiseret inden for rammerne af 'Projekt 21', blev der givet oplysninger om de arbejder, der blev udført af Ekol i overensstemmelse med dets mål om nul kulstofemission.

Selvom det ikke er en industriel virksomhed, blev Ekol Logistics den første virksomhed i sin sektor i Tyrkiet og Europa til at beregne sit CO14064-fodaftryk på et helt frivilligt grundlag og verificere det i henhold til den internationale ISO 1-2018: XNUMX-standard.

Takket være intermodal transport, en bæredygtig forretningsmodel, der tjener lavemissionsøkonomien, som den lancerede i 2008, har Ekol reduceret sine CO10-emissioner og bragt grønne områder på størrelse med 10 Istanbul til verden i de sidste XNUMX år.

Som en del af bestræbelserne på at være den bedste for verden, Ekol; Siden 2007 har det været blandt underskriverne af FN's Global Compact, og med dette initiativ har det deltaget frivilligt; Det offentliggør hvert år en statusrapport. Samtidig har det siden 2012 beregnet virksomhedens kulstofaftryk i henhold til internationale standarder og systematisk rapporteret den værdi, det skaber i kundernes forsyningskæde. Det udvider sit servicenetværk med flåde- og havneinvesteringer udstyret med kulstoffattige teknologier og udstyr. Det fortsætter sine investeringer i grønne havne og kontorer med LEED -certificerede faciliteter (Leadership in Energy and Environmental Design), som det har udviklet og bestilt med en lederskabstilgang inden for energi og miljødesign. Taget Solar Power Plant -projektet fortsætter med fuld fart i Lotus, det grønne anlæg med Europas største lagerområde. I 2014 lykkedes det Ekol at blive den første logistikvirksomhed i Tyrkiet, der modtog et Green Office Diploma og etablerer alle sine arbejdsområder i overensstemmelse med Green Office -programmet.

INTERNATIONAL Uafhængig revision

I den effektive kamp mod klimakrisen, der tog fart efter den europæiske grønne aftale; Ekol, der beregner drivhusgasbeholdningen parallelt med den forpligtelse, som de globale producentvirksomheder har indgået for at bekæmpe kulstofemissioner og klimakrise, opdaterede sit 2020 Corporate Carbon Footprint i henhold til ISO 14064-1: 2018 international standard og registrerede dens nøjagtighed med revisioner af det internationale uafhængige revisionsfirma Bureau Veritas. Bekræftelseserklæring; Med 84 lokationer, der alle er nationale og internationale Ekol -datterselskaber, er det et første inden for sit område med hensyn til at dække alle transportformer og med hensyn til dets dybde og forekomst på omfang 3 -niveau (inklusive forsyningskæden). Ekols detaljer om den service, den producerer (anvendelsesområde 1) og dens emissioner fra den energi, den bruger (anvendelsesområde 2), samt emissionsberegningerne (anvendelsesområde 3) for de tjenester, den modtager fra sine leverandører, gør denne undersøgelse anderledes.

Ekol, sammen med denne verifikationsregistrering; I kategorien Climate Change i Carbon Disclosure Project (CDP ClimateChange), som den tog initiativ til for første gang i 2021; Det rapporterede også gennemsigtigt, hvordan det håndterer kampen mod klimaændringer som et element i dets bæredygtighedsstrategi.

EKOL FORBEREDER TIL DEN GRØNE FORENING: VORES MÅL ER NUL KULSTOF UDLEDNINGER I 2050

Ekols direktør for virksomheders bæredygtighed Enise Ademoğlu Matbay sagde, at EU har skabt et nyt økonomisk system i den effektive kamp mod klimakrisen med Green Deal, og at Ekol udfører mange banebrydende arbejder inden for rammerne af compliance management. Vi er begyndt at tage vores handlinger for at reducere det med 2030 procent og for at nå målet om at være et klimaneutralt kontinent i 55. Sammenlignet med vores 2050 basisår CO2030 -emissioner frem til 2020; Vi tilstræber at reducere vores samlede emissioner (anvendelsesområde 1-2 og 3) pr. Samlet omsætning (tCO2e/ omsætning EUR) med 55%og reducere vores samlede emissioner fra køretøjer i omløb i Europa med 75%. For at nå vores kulstofneutrale mål i 2050; Vi inkluderer også overgang til ScienceBasedTargets -processer i vores program.

Det vil primært blive påvirket af disse regler; Selvom emissionskrævende produktionssektorer er i spidsen, er vi som logistiksektor ikke direkte involveret i en sådan regulering endnu, men vi ved, at vi ikke kan vente på dette. Vi eksporterer 50 procent af vores eksport til Europa. 13 af de 12 lande, hvor vi opererer, er i Europa. At producere lavemissionsydelser er blevet et handelsbehov for os. Vores mål er ikke at styre resultaterne, men at styre processen. Derfor vores måde at drive forretning på i 2008; Vi gjorde det til intermodal, som er en bæredygtig forretningsmodel. Transport udgør 65% af Ekols aktiviteter. 85% af dette er intermodalt. Derudover bruger vi vedvarende og ren energi (GES) ressourcer til opbevaring, hvilket er det næststørste serviceområde for vores omsætning. På denne måde reducerer vi kulstofemissioner i hele vores værdikæde. Anvendelserne af Green Deal -kriterierne er stadig uklare for logistikbranchen. Sanktioner er endnu ikke trådt i kraft for dette. Vi lagde proaktivt til værks, før de obligatoriske ansøgninger kom. Denne verden er alle vores. Vi har et motto for vores nye udtryk bæredygtighedsstrategi; Vi siger 'For Life, Now'. Hvis vi ikke tager disse handlinger nu, vil det allerede være for sent. Nøglen til at tale til kommende generationer går nu. ”Han vurderede.

Ademoğlu udtalte, at Ekol, som også udfører bæredygtighedens logistik, sigter mod at blive en "kulstofekspert i logistik" ved at rådføre sig med sine interne og eksterne interessenter om COXNUMX -fodaftryk, og udtalte, at de på denne måde vil skabe en konkurrencefordel ved at muliggøre deres kunder til at fokusere på deres vigtigste forretningsområder.

FOR LIVET, NU

Som et resultat af alle disse trykker Ekol på knappen til Project 21 -arrangementer, hvor den vil dele sine bæredygtighedsprojekter inden for rammerne af bæredygtighedsparaplystrategien “For Life, Now”. Med projekt 21 -publikationer, Ekol; vil skabe en platform, der vil gøre bæredygtighedskulturtransformationen synlig for alle dens interessenter.

Ved arrangementet, hvoraf det første blev afholdt den 21. september 2021, modereret af Harvard Business Review, chefredaktør Serdar Turan, forklarede Ekols Corporate Sustainability Director Enise AdemoğluMatbay "Corporate Carbon Footprint Governance Program" i detaljer.

"Projekt 21" -begivenheder vil blive fejret som bæredygtighedsdag og vil blive gentaget den 21. i hver måned. Den samlede varighed af disse begivenheder vil være begrænset til 21 minutter.

Samtidig har Ekol til formål at øge bevidstheden om det bidrag, Ekol -medlemmer kan yde til at reducere CO21 -udledningen i verden ved at foretage små ændringer i deres daglige vaner. Ekol vil også vise fremskridtene i denne henseende i overensstemmelse med den XNUMX-dages kalender, den vil skabe ved at bringe sine medarbejdere sammen gennem online-arrangementer, den vil organisere.

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar