Elazig Lufthavns landingsbane skal tages i 1 dage den 45. oktober

Elazig lufthavnsbane vil blive taget til daglig vedligeholdelse i oktober
Elazig lufthavnsbane vil blive taget til daglig vedligeholdelse i oktober

Elazig lufthavn vil blive taget i vedligeholdelse i 1 dage den 45. oktober. På grund af det faktum, at Fırat University starter uddannelse den 4. oktober, erklærede CHP Elazığ stedfortræder Gürsel Erol, at det ville forårsage klager for studerende, der kommer uden for byen, og bad om, at vedligeholdelsen blev udskudt.

Elazig Lufthavn vil være lukket for flyvninger den 1. oktober på grund af anlægsarbejder på banen. Kun 3 dage efter den annoncerede dato, hvor lufthavnen lukkes, begynder uddannelse ansigt til ansigt på Fırat University. Mens universitetsstuderende, der kom til byen, befandt sig i en vanskelig situation, blev det anmodet om, at lukningen blev udskudt.

VÆR LUKKET I 45 DAGE

Inden for rammerne af "Elazig Airport Parallel Runway and Miscellaneous Works", som er under opførelse i Elazig Airport, vil den i øjeblikket anvendte landingsbane 07-25 blive afsluttet den 1. oktober 2021 for at færdiggøre den nye landingsbane og taxibaner, lave forbindelser til den eksisterende landingsbane, nivellerer landingsbanestrimlerne og træffer de nødvendige luftfartsforanstaltninger.Den vil være lukket for flyvetrafik i 45 dage fra datoen

“EN FORORDNING SKAL SKABES I HENHOLD TIL DEN AKADEMISKE KALENDER”

CHP Elazig Stedfortræder Gürsel Erol, der erklærede, at lukning af Elazig Lufthavn på tidspunktet for skolens åbning vil føre til en uretfærdig behandling af eleverne, sagde: ”Det faktum, at luftfartsselskaber tager flyvningerne til Malatya og Diyarbakir, vil have en negativ indvirkning på vores borgere. Lukning af Elazig lufthavn på universitetets åbningsdato vil medføre ekstra omkostninger og vanskeligheder for de studerende, der kommer med deres ejendele. Især for vores studerende, der kommer til Elazig fra de vestlige provinser, vil det være lang og trættende at bruge motorvejen. Af denne grund bør myndighederne lave et arrangement for vores studerende, der kommer til Elazig fra andre provinser under hensyntagen til Fırat Universitets akademiske kalender. ”

”VI ANBEFALER AFGØRELSEN OM AT SKAL UDSTILLES I 15 DAGE”

I stillingen fra Fırat University Student Community: “Som Fırat University -studerende kræver vi, at beslutningen om at lukke Elazig lufthavn i 1 dage fra den 45. oktober udsættes i mindst 15 dage. Vi forventer støtte fra myndighederne på vores universitet og vores guvernørskab, så tusinder af studerende ikke bliver ofre. Hør venligst elevernes stemmer ”. (Sözcü)

Armin

sohbet

    Vær den første til at kommentere

    Yorumlar