Endnu en rekord fra Tosyalı İskenderun Port

Endnu en rekord fra havnen i tosyalı iskenderun
Endnu en rekord fra havnen i tosyalı iskenderun

Tosyalı İskenderun Port, en af ​​havnene, der drives af Tosyalı Holding, som har international ekspertise inden for industriområder og havnedrift i Tyrkiet og i udlandet, slog endnu en rekord i Middelhavsområdet med over 1 million tons i juli i lastning og losning med vej køretøjer.

Tyrkiets globale jern- og stålproducent, Tosyalı Holding, fortsætter med at udføre vellykkede arbejder inden for havneforvaltning og industrizoneforvaltning, som er en integreret del af den sektor, det opererer i. Tosyalı investerer i klynger og integrerede strukturer til bæredygtighed i forretningsprocesser og tilbyder et godt eksempel på bæredygtige forretningsmodeller for industrien med sin internationale ekspertise og knowhow på dette område.

Tosyalı Holding, der har en stor havnedrift i udlandet i Algeriet og er et havneprojekt, der er planlagt til at blive bygget i Erzin, er fortsat sektorens og regionens stolthed i Tosyalı İskenderun Port, som den driver, med sin internationale ekspertise i havn ledelse.

Rekordhåndtering på over 1 million tons i Iskenderun

Tosyalı İskenderun Havn, hvor mere end 10% af den samlede last håndteres i Middelhavsregionen, slog endnu en rekord i Middelhavsregionen med over 1 million tons i juli i lastning og losning med vejkøretøjer. I første halvår af dette år blev der i alt håndteret 64.174.204 tons gods fra havnene i regionen. 30.034.891 tons af denne last er stykgods og fast bulk, og 3.094.407 tons (10,3%) af denne blev håndteret i Tosyalı İskenderun Havn. I første halvår af dette år blev mere end 40 procent af lastning og losning ved Iskenderun Havn udført som udenrigshandel, mens der blev eksporteret til mange lande fra Tyskland til USA, fra Holland til England.

Kapaciteten vil mere end fordobles i Iskenderun med den anden mole

I Tosyalı İskenderun Havn, der har en samlet kapacitet på 7.500.000 tons/år og beskæftiger 400 mennesker, leveres tjenester til mange regionale virksomheder såvel som holdingselskaber. En anden molinvestering foretages af Tosyalı Holding ved havnen, hvor det er muligt at lægge 10 skibe til kaj på samme tid afhængigt af skibets størrelse. Den anden mole, der skal bygges foran stålværkerne med en kapacitet på 4 millioner tons, hvis investering er i gang, er planlagt færdig i første halvdel af næste år. Med idriftsættelse af den anden mol vil havnen stige til en samlet årlig kapacitet på 16 millioner tons. Iskenderun Havneinvestering i Tosyalı Holding, med forbindelsesledningen forbundet til National Railway, som bygges integreret her; præsenterer et af de aktuelle eksempler, der muliggør kombineret jernbane-, vej- og søtransport.

Algeriets største havn er også fra Tosyalı.

Udover Iskenderun driver Tosyalı Holding havnen i Algeriet, hvor 200.000 DWT -skibe hurtigst kan anløb og aflades.

Inden denne investering var den højeste mængde skibe, der ankom til algeriske havne, 60.000 DWT, men nu er kapaciteten mere end tredoblet. Takket være transportbåndssystemet på 12 km, som er en af ​​de længste linjer i Europa, kan der desuden foretages 4.000 tons transport i timen fra havnen til virksomhedens fabrik i Algeriet uden brug af køretøj.

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar