15 tusinde nye lærerudnævnelser!

den gode nyhed om tusind nye lærerudnævnelser
den gode nyhed om tusind nye lærerudnævnelser

Præsident Recep Tayyip Erdoğan gav den gode nyhed om at udnævne 3 nye lærere efter udnævnelsen af ​​20 lærere den 15. september. Erdoğan udtrykte, at de fortsat investerer i Tyrkiets fremtid, og sagde: "Vi vil udpege 15 nye lærere for at sikre, at vores børn får en uddannelse af bedre kvalitet." sagde. Ministeren for national uddannelse, Mahmut Özer, meddelte, at den gode nyhed gjorde dem meget glade, og meddelte, at filialuddelinger og aftalekalender vil blive delt så hurtigt som muligt.

Præsident Recep Tayyip Erdoğan delte på sin sociale mediekonto: ”Jeg vil gerne give en meget vigtig god nyhed til vores lærere og hele uddannelsesfællesskabet herfra. Vi fortsætter med at investere i Tyrkiets fremtid. Vi vil udpege 15 tusinde nye lærere for at sikre, at vores børn får en uddannelse af bedre kvalitet. Bedste ønsker." brugte sætningerne.

Tak til præsident Recep Tayyip Erdoğan for den gode nyhed om udnævnelsen, sagde minister for national uddannelse, Mahmut Özer, i sin erklæring om emnet:

”Vi er meget glade for, at vores præsident, hr. Recep Tayyip Erdoğan, gav den gode nyhed om 3 tusinde nye ansættelser, efter at 20 tusinde lærere blev udnævnt den 15. september.

På vegne af lærerkandidaterne vil jeg gerne udtrykke min taknemmelighed over for vores formand. Jeg vil også gerne takke vores finans- og finansminister Lütfi Elvan og præsidentens strategi- og budgetchef İbrahim Şenel for deres støtte til udnævnelsen af ​​15 nye lærere.

Jeg er ikke i tvivl om, at disse investeringer, der foretages i vores menneskelige ressourcer for at bygge Tyrkiets fremtid, vil yderligere øge kvaliteten af ​​vores uddannelsessystem. Med de nye udnævnelser vil elev-per-lærer-forholdet i Tyrkiet komme tættere på gennemsnittet af OECD-lande. ”

Med angivelse af, at arbejdet med udnævnelsen fortsætter, og at filialfordelingerne og udnævnelseskalenderen vil blive delt med offentligheden så hurtigt som muligt, sagde Özer: "Udnævnelsen af ​​15 tusinde lærere vil være til gavn for vores uddannelsessamfund og vores land." sagde.

Armin

sohbet

    Vær den første til at kommentere

    Yorumlar