GÖKBEY og AKSUNGUR vil for første gang lave et særligt flyshow til TEKNOFEST

Gokbey og Aksungur vil for første gang lave et særligt flyshow i Teknofest.
Gokbey og Aksungur vil for første gang lave et særligt flyshow i Teknofest.

Turkish Aerospace Industries (TUSAŞ) indtager sin plads i år i TEKNOFEST, Tyrkiets luftfarts-, rum- og teknologifestival, deltaget i hundredtusinder af mennesker fra alle aldre. På TEKNOFEST, hvor produkterne udviklet af TUSAŞ vil blive udstillet, vil HÜRKUŞ, AKSUNGUR og GÖKBEY også udføre flyveshows.

TUSAŞ, et af Tyrkiets mest værdifulde mærker, vil besvare spørgsmål om talentprogrammer, rekrutteringsprocesser og karriere. Ud over disse vil TAI arrangere overraskelsesarrangementer, der vil øge interaktionen mellem unge deltagere, herunder behagelige aktiviteter som "Du er piloten" og "Fokus og luft".

HÜRKUŞ, der vil udføre en demonstrationsflyvning i år som i tidligere år, vil tage pusten fra deltagerne denne gang med Air Ground Integration Aircraft (HYEU), som blev introduceret for første gang i de sidste måneder. GÖKBEY Utility Helicopter og AKSUNGUR Unmanned Aerial Vehicle, som er unikke platforme udviklet af TAI, vil for første gang udstille et særligt flyshow for TEKNOFEST.

Inden for rammerne af Teknofest vil der også være en VR-baseret virtuel hangar-tur, simulatorer, der giver mulighed for at opleve fly, og mange overraskelsesbegivenheder på TAI-standen. Finalisterne i Helicopter Design Contest, der hvert år passerer med stor spænding, finder også svar på TEKNOFEST.

Ved at dele sine synspunkter om TEKNOFEST, TUSAŞ General Manager Prof. Dr. Temel Kotil: “Vi har forberedt værdifulde begivenheder til TEKNOFEST, Tyrkiets første luftfarts-, rum- og teknologifestival, som er en af ​​de smukkeste udviklinger i det nationale teknologiflyt, der blev indledt under ledelse af vores præsident. Vi er begejstrede for at møde vores børn, der deltog i festivalen, der startede fra folkeskolen og legemliggjorde nysgerrigheden i teknologi og videnskab. Ved denne lejlighed gentager jeg min opfordring til unge og anbefaler dem at blive ingeniører. Vores lands helt uafhængige forsvarsindustri vil rejse sig på deres skuldre. Som TAI er vi stolte over at være en del af dette økosystem. ”

Gennem TUSAS APP -applikationen udviklet af TUSAŞ, der brød nye grunde i forsvarsindustrien, får TEKNOFEST -deltagerne mulighed for nøje at undersøge produkterne i et virtuelt miljø samt virtuelle hangar -ture.

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar