Handelsministeriet rekrutterer 16 kontraherede it -personale

Ministeriet for handel
Ministeriet for handel

Artikel 31 i "Forordning om principper og procedurer vedrørende ansættelse af kontraheret informationsteknologisk personale i store informationsbehandlingsenheder i offentlige institutioner og organisationer" offentliggjort i Statstidende af 12/2008/27097 og nummereret 8, der skal ansættes inden for Handelsministeriet Generaldirektoratet for Informationsteknologier. 16 (seksten) Kontraheret IT -personale vil blive rekrutteret med den placering, der skal foretages i henhold til succesrækkefølgen af ​​de mundtlige og praktiske eksamener, der skal afholdes af vores ministerium.

For detaljer om annonce KLIK HER

ANVENDELSESBETINGELSER

a) For at opfylde betingelserne, der er specificeret i artikel 657 i tjenestemandsloven nr. 48,

b) At studere fra fire-årig computeringeniør, software engineering, elektroteknik, elektronisk ingeniørarbejde, elektrisk elektronisk ingeniør og industrielt ingeniørafdelinger på fakulteterne eller institutionerne for videregående uddannelser, hvis ækvivalens er blevet accepteret af Rådet for Højere Uddannelse,

c) Bortset fra dem, der er angivet i litra b), fra de ingeniørafdelinger på fakulteter, der tilbyder fireårig uddannelse, videnskabslitteratur, uddannelse og uddannelsesvidenskab, afdelinger, der udbyder uddannelse i computere og teknologi og statistik, matematik- og fysikafdelinger, eller fra en kollegie, hvis ækvivalens er accepteret af rådet for videregående uddannelse. Kandidater fra andre videregående uddannelsesinstitutioner end dem, der er nævnt i dette afsnit, kan ansøge om 2 gange det månedlige bruttokontraktlønloft.

ç) At have mindst 3 (tre) års erhvervserfaring inden for software, software design og udvikling og styring af denne proces eller i installation og administration af store netværkssystemer i mindst 5 (tre) år for dem som ikke vil overstige det dobbelte af lønloftet og mindst 657 (fem) år for andre, (Ved fastlæggelse af erhvervserfaring; det er dokumenteret, at det som IT -personale er permanent underlagt lov nr. 4 eller kontraherede tjenester omfattet af der tages hensyn til artikel 399 (B) i samme lov og lovdekret nr. serviceperioder),

d) At dokumentere, at de kender mindst to af de nuværende programmeringssprog, forudsat at de har viden om hardware til computerudstyr og den etablerede netværksstyring og sikkerhed,

e) Hvis den aktive pligt for mandlige kandidater ikke har nået en alder af militærtjeneste eller har nået en alder af militærtjeneste, at have betjent den aktive militærtjeneste eller at blive fritaget eller udsat eller overført til reserveklassen.

f) Med de kvalifikationer, der kræves af tjenesten, dømmekraft, repræsentation, følge nye teknologier, læring og forskning, hurtig læring og selvudvikling, analytisk tænkning, at være tilbøjelig til teamwork og høje kommunikationsevner, følge med i det travle og stressende arbejdstempo og dokumentere (dokumentation) for at have dokumentationsevner ved at tillægge det betydning.

ANSØGNINGSFORM STED OG DATO

Ansøgninger modtages digitalt mellem 11.10.2021-20.10.2021. Kandidater, der ønsker at deltage i eksamen, kan ansøge via e-government (Ministry of Commerce / Career Gate) og Career Gate, alimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr. Ansøgninger, der sendes via mail eller på anden måde, accepteres ikke. Kandidater kan kun ansøge om en stilling.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar