Handelsministeriet til indkøb af 60 assistentinspektører

Ministeriet for handel
Ministeriet for handel

Højst 8 for toldgruppens formandskab, højst 9 for udenrigshandelsgruppens formandskab og højst 30 for indenrigshandelsgruppens formandskab for 15. og 15. graders "assisterende handelsinspektør" fra General Administration Services klasse, der skal ansættes i vejlednings- og inspektionsafdelingen i handelsministeriet. Indgangsprøver afholdes med det formål at ansætte assisterende handelsinspektør.

For detaljer om annonce KLIK HER

EKSAMENSBETINGELSER

Kandidater, der vil ansøge om optagelseseksamen for handelsassistentinspektør;

1.1. For at opfylde de generelle betingelser i artikel 657 i lov om embedsmænd nr. 48,

1.2. Efter at have taget eksamen fra juridiske fakulteter, økonomi, statsvidenskab, forretningsadministration, økonomi og administrative videnskaber, der giver mindst fire års videregående uddannelse, og fra indenlandske eller udenlandske uddannelsesinstitutioner, hvis ækvivalens accepteres af Higher Education Council,

1.3. Forudsat at en af ​​de udvælgelsesprøver for offentligt personale (KPSS A Group), der blev holdt af måle-, udvælgelses- og placeringscentret (ÖSYM) i 2020 og 2021, en score på 48 (firs) eller derover fra KPSS P-80-scoringstypen

600 personer med den højeste score for toldgruppens formandskab,

300 personer med den højeste score for udenrigshandelsgruppens formandskab,

300 personer med den højeste score for formandskabet for indenrigshandelsgruppen,

(Kandidater med samme score som den sidste kandidat accepteres også til eksamen),

1.4. Burde ikke have afsluttet en alder af femogtredive på datoen for den skriftlige fase af optagelsesprøverne,

1.5. At have en sundhedstilstand, der er egnet til at arbejde overalt i Tyrkiet og rejse i alle klimaer og rejseforhold, og ikke have nogen sygdom eller handicap, der kan forhindre ham i at udføre sin pligt som inspektør,

1.6. Det er nødvendigt at ansøge inden for fristen.

EKSEMPLETS ANVENDELSE

2.1. Ansøgninger om indgangsprøver, Career Gate mellem 04-13 oktober 2021 https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr Ansøgninger, der ikke opfylder betingelserne i meddelelsen og ansøgninger, der ikke er fremsat inden for fristen, tages ikke i betragtning.

2.2. Blandt ansøgerne til optagelsesprøven udnævnes dem, der viser sig at have fremsat falske erklæringer eller givne dokumenter, da deres eksamensresultater vil blive anset for ugyldige. Selvom deres udnævnelser foretages, annulleres de, og der indgives en kriminel klage til statsadvokatens kontor for at anvende de relevante bestemmelser i den tyrkiske straffelov nr. 5237.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar