Hayrabolu Tekirdağ Vejbyggeri fortsætter hurtigt

Hayrabolu Tekirdağ vejarbejde fortsætter hurtigt
Hayrabolu Tekirdağ vejarbejde fortsætter hurtigt

Transport- og infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu gav to vigtige nyheder til befolkningen i Tekirdağ Kapak. Bemærkede, at 7 kilometer af Hayrabolu-Tekirdağ Road Project vil blive afsluttet og åbnet for trafik i oktober, sagde Karaismailoğlu også, at de har implementeret Kapaklı Junction Project for at reducere bytrafikproblemet.

Transport- og infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu besøgte Tekirdağ Kapaklı AK -partidistriktsformandskabet og afgav vigtige erklæringer.

Bemærkede, at de under præsident Erdoğans ledelse som ministerium har sat i drift projekter i luften, på land og i jernbaner, som nogle ikke engang kan forestille sig, understregede Karaismailoğlu, at borgerne fortjener meget bedre.

Karaismailoğlu udtalte, at de vil bringe de vigtigste projekter i verden til Tyrkiet med Northern Marmara Highway, Istanbul-İzmir Highway, Çanakkale Bridge, som er planlagt til at blive åbnet den 18. marts, og Malkara-Çanakkale Road, og sagde at disse projekter bringer mobilitet og fertilitet til Tyrkiet.

Karaismailoğlu understregede, at projekterne ikke kun sparer tid og brændstof, men også indirekte bidrager til økonomien, beskæftigelsen, produktionen og turismen i regionen.

HAYRABOLU-TEKIRDAG VEJKONSTRUKTION VIRKER FORTSAT HURTIGT

Da han bemærkede, at Tekirdağ er vinduet i Thrakien til Marmara og Sortehavet, sagde Karaismailoğlu, at de lægger særlig vægt på udviklingen af ​​Tekirdağs transportnetværk.

Ved at understrege, at Tekirdağ, der er placeret på den internationale vejrute, der forbinder Tyrkiet med Europa, er forsynet med et vejnet af høj standard, fortsatte Karaismailoğlu som følger:

”I denne sammenhæng fortsætter vores arbejde med konstruktionen af ​​Hayrabolu-Tekirdağ-vejen hurtigt. Hayrabolu-Tekirdağ Road vil forbinde til Tekirdağ Ring Road startende fra Hayrabolu Köprülü Junction på Alpullu-Malkara vej forbi Hayrabolu som ringvej. Den eksisterende vej med 2 × 1 standard, 7 meter bred, bliver til en 2 × 2 spor BSK asfalteret opdelt vej. Vi har gennemført 46 kilometer af vores vej, som har en samlet længde på 13 kilometer, som en delt motorvej og åbnet den for trafik. Næste oktober gennemfører vi 7 kilometer og åbner den for trafik. ”

Med angivelse af, at de samlede projektomkostninger for denne vej er 960 millioner Liras, sagde Karaismailoğlu: “Vi brugte i alt 2020 millioner Liras ved at fremstille 470 millioner ved udgangen af ​​2021 og 223 millioner i 693. Når hele projektet er afsluttet, har Tekirdağ Havn og industriområderne i regionen let adgang til Kapıkule, handelsmængden i regionen vil stige, og Tekirdağ-provinsen vil opnå samfundsøkonomiske gevinster. Der vil blive etableret en langt mere sikker transportmulighed for trafikanter.

KAPLI INTERCHANGE PROJECT LØSER URBAN -TRAFIKPROBLEMET

Transportminister Karaismailoğlu forklarede, at et andet vigtigt projekt er Kapaklı Junction Project, der blev gennemført for at reducere bytrafikproblemet, sagde: "Det vil blive bygget som en 54-spændet Ard-spændingsbro med det bredeste spænd på 5 meter og dets samlede længden bliver 250 meter. De omtrentlige omkostninger ved dette projekt er 100 millioner lira. Vi afgav bud den 26. juli. Vi vil informere entreprenørerne om den endelige udbudsbeslutning i denne uge, «sagde han.

Da han bemærkede, at de talte om et stort projekt, sagde Karaismailoğlu: ”Vi vil opleve overbelastning parallelt med dette, men vi vil producere alternative løsninger for at reducere den trafiktæthed, der vil opleves i byggeperioden. Jeg tror oprigtigt, at når projektet er afsluttet, vil det tilføre Kapaklı stor værdi og blive en af ​​de ikoniske strukturer i Kapaklı.

VI OVERVINDER KATASTROFER PÅ KORT TID

Transport- og infrastrukturminister Karaismailoğlu gav udtryk for, at Tyrkiet håndterer katastrofer til sommer, og bemærkede, at reaktionen på disse katastrofer viser Tyrkiets storhed. Da han bemærkede, at disse katastrofer blev overvundet på kort tid, sagde Karaismailoğlu: ”Det lykkedes os endda at overleve i katastrofens første dage. Dette har vist det niveau, vores land har nået i de sidste 19 år under ledelse af vores præsident. Der er ingen anden forklaring på dette. Den vision, som vores præsident har givet dette land og hans bidrag til dette land, værdsættes af hele verden. ”

Ved at udtrykke, at der er opnået store succeser inden for transportsektoren i 19 år, sagde Karaismailoğlu, at efter disse succeser blev teknik og entreprenør eksporteret til hele verden.

Transportministeren, Karaismailoğlu, mødtes med håndværkerne et stykke tid efter sit besøg i Kapaklı AK -partidistriktsformandskabet. sohbet han gjorde. Karaismailoğlu besøgte derefter MHP Kapaklı District Presidence med Tekirdağ Kapaklı borgmester Mustafa Çetin.

Armin

sohbet

    Vær den første til at kommentere

    Yorumlar