IETT køber 160 nye busser for at forny sin Metrobus -flåde

iett metrobus køber ny bus for at forny sin flåde
iett metrobus køber ny bus for at forny sin flåde

Istanbul får nye metrobusbiler. IETT's generaldirektorat køber 160 nye busser til fornyelse af sin metrobusflåde. Underskrifter foretages med deltagelse af İBB's præsident Ekrem İmamoğlu. Underskrivelsesceremonien finder sted i IETT Edirnekapı Garage onsdag den 15. september kl. 10:00. 5-meters 21 og 100-meter 25 busser, der blev tildelt et åbent udbud den 60. august, vil blive brugt på metrobuslinjen fra de første måneder af 2022.

Gennemsnitsalderen for 670 køretøjer, der arbejder på Metrobus -linjen i Generaldirektoratet for IETT, et af datterselskaberne i Istanbul Metropolitan Municipality (IMM), steg til 10.

Med udbuddet, der blev afholdt den 5. august 2021 og sendt live, blev Otokar -selskabets tilbud på 21 busser med en længde på 100 meter og Akia -selskabets tilbud på 25 busser med en længde på 60 meter godkendt.

KAPACITET VIL STIGE MED NY BUS

De 21 meter lange Otokar-busser, der skal købes, har en kapacitet på 200 passagerer. De køretøjer, der i øjeblikket bruges, er 18,5 meter og kan indeholde 185 passagerer.

25 Akia -busser med en længde på 60 meter har en kapacitet på 280 passagerer. I øjeblikket er brugte busser 26 meter med en kapacitet på 225 passagerer.

Underskriftsceremonien for busserne afholdes i IETT Edirnekapı Garage onsdag den 15. september kl. 10:00 med en ceremoni deltaget af İBB's præsident Ekrem İmamoğlu, İETT og virksomhedens embedsmænd. Leveringerne af busserne, hvoraf 15 procent betales forud, og resten købes med en løbetid på 72 måneder, vil blive foretaget fra de første måneder af 2022.

PROGRAM:

  • HISTORIE: Onsdag den 15. september 2021
  • TIME:10: 00
  • BELIGGENHED: IETT Edirnekapi Garage
Armin

sohbet

    Vær den første til at kommentere

    Yorumlar