Let adgang mellem Başyiğit og Canal Road i Başiskele

Let adgang mellem basyigit og kanalvej i basiskele
Let adgang mellem basyigit og kanalvej i basiskele

Behovet for det stigende køretøj og den menneskelige befolkning i Kocaeli nødvendiggør implementering af nye alternative transportnet og alternative vejprojekter. Kocaeli Metropolitan Kommune arbejder videre på ny vejbygning, der forbinder Başiskele Başyiğit og Kanal Yolu gader for at finde en løsning på den stigende køretøjstæthed.

BRU BORED PILLE Tegnet

45 kede bunker af den armerede betonbro, der forbinder Başyiğit og Kanal Yolu gader, er blevet kørt. Fundamentbeton blev hældt ved brobroerne. Broens gardinjernsarbejde fortsætter. Inden for rammerne af Kiraz Creek -rehabiliteringsarbejder fortsætter konstruktionen af ​​stenvægge. Inden for projektets rammer vil der blive udført 20 tusind 900 kubikmeter udgravning og 7 tusind 500 kubikmeter påfyldningsarbejde.

SAMMEN MED FORSTÆRKET BETONBRO

Den armerede betonbro, der skal bygges på Kiraz Stream, tages i brug efter forbedring af vandløb og asfaltarbejde, og den nye vej, der forbinder Başyiğit og Kanal Yolu gader, gør transport lettere mellem begge gader. Inden for rammerne af projektet, der vil bringe en ny gade til Başiskele, vil den armerede betonbro, der skal bygges inden for rammerne af den nye vej med en længde på 696 meter, forbinde gaderne Başyiğit og Kanal Yolu.

ALTERNATIV RUTE

Inden for rammerne af vandløbsforbedringsarbejder på Kiraz Stream vil der blive fremstillet 2 tusind 155 kvadratmeter morteret mole, stenmur, armeret betongulv. 3 tusinde 490 tons pilent mix foundation, 2 tusinde 425 tons bindemiddel og slidasfalt vil blive lagt. Den nye vej bliver en alternativ rute, der letter transporten mellem Başiskele Kanal Yolu Street og Başyiğit Street.

Armin

sohbet

    Vær den første til at kommentere

    Yorumlar