Mercedes-Benz Turk er blandt de 2020 bedste virksomheder med mest eksport i 10

Mercedes Benz var blandt de første virksomheder, der eksporterede mest i Tyrkiet
Mercedes Benz var blandt de første virksomheder, der eksporterede mest i Tyrkiet

Mercedes-Benz Türk, som er blandt de 2020 største eksporterende virksomheder i Tyrkiet i 10, modtog sin pris på den 28. ordinære generalforsamling og "2020 Export Champions Award Ceremony" arrangeret af den tyrkiske eksportørforsamling. Tülin Mede Esmer, Mercedes-Benz Türk Executive Board Member (CFO) med ansvar for finansiering og kontrol, modtog prisen uddelt af præsident Recep Tayyip Erdoğan på vegne af Mercedes-Benz Türk.

Mercedes-Benz Turk fortsætter med at bidrage til den tyrkiske økonomi uafbrudt ved at nå en eksportindkomst på over 2020 milliarder dollar i 1.1. Mærket var blandt de 2020 eksporterende virksomheder i 2020 med sin eksport af busser, lastbiler, R&D og andre tjenester i 10, som var i skyggen af ​​pandemien. I 2020 bærer 2 ud af hver 1 busser, der eksporteres fra Tyrkiet og 10 ud af hver 8 eksporterede lastbiler, Mercedes-Benz Türks underskrift.

Tülin Mede Esmer, medlem af direktionen (CFO) med ansvar for økonomi og kontrol hos Mercedes-Benz Türk, der deltog i prisoverrækkelsen, udtalte følgende om emnet: ”På trods af Covid-2020-pandemien, hvis virkninger vi følte i vores land fra marts 19; Vi fokuserede på bæredygtig produktion på vores Aksaray Truck Factory og Hoşdere Bus Factory og sagde 'produktion er vaccinen for økonomien'. Ud over produktionen af ​​2020 ud af hver 2 busser og 1 ud af hver 10 lastbiler, der blev eksporteret fra Tyrkiet i 8, har vi genereret indtægter på over 1.1 milliarder dollars til vores land med vores F & U- og serviceeksport. Som tidligere år; På samme måde ønsker vi at støtte eksporten af ​​vores land i 2021. ”

Mercedes-Benz Türk fortsatte sit traditionelle lederskab

Mercedes-Benz Türk er stolte over at have produceret 2020 busser, cirka halvdelen af ​​dem, ud af 7.267 busser produceret i Tyrkiet i 3.611. Virksomheden eksporterede cirka 89 procent af sin produktion, primært til vesteuropæiske lande, og eksporterede 2020 busser i 3.209, hvilket sikrede, at 2 ud af hver 1 busser, der eksporteres fra Tyrkiet, bærer Mercedes-Benz Türks underskrift.

Ved at bevare sit lederskab i lastbilproduktgruppen, hvilket er af stor betydning for at sikre livets kontinuitet, har Mercedes-Benz Türk i 2020 solgt 6.932 lastbiler. Mercedes-Benz Türk Aksaray Truck Factory, der producerer 10 ud af hver 6 lastbiler i Tyrkiet; Det yder betydelige bidrag til Tyrkiets økonomiske og sociale udvikling med dets produktion, beskæftigelse, F & U -aktiviteter og eksport. Mercedes-Benz Türk producerede også 2020 ud af hver 10 lastbiler, der blev eksporteret fra Tyrkiet i 8.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar