Minister Varank besøgte konkurrencen om ubemandede undervandssystemer

Minister Varank besøgte konkurrencen om ubemandede undervandssystemer
Minister Varank besøgte konkurrencen om ubemandede undervandssystemer

Industri- og teknologiminister Mustafa Varank fulgte den ubemandede undervandssystemkonkurrence, der blev arrangeret af ASELSAN som en del af TEKNOFEST Aviation, Space and Technology -festivalen. Han besøgte holdene, der deltog i konkurrencen, der blev afholdt ved ITUs olympiske svømmehal, en efter en og modtog information fra konkurrenterne. Han brugte nogle udviklede undervandsbiler.

Besøg hos minister Varank; Mehmet Fatih Kacır, viceminister for industri og teknologi og rektor ved Istanbul Technical University (ITU) Prof. Dr. İsmail Koyuncu fulgte med ham.

Minister Varank udtalte i sin erklæring under sit besøg, at TEKNOFEST fortsætter med teknologikonkurrencer og sagde: ”Vi siger, at september er teknologimåned. Vi er virkelig glade for, at TEKNOFEST bragte TEKNOFEST til Tyrkiet i løbet af september, med teknologikonkurrencer samt luftfartsudstillinger, der vil blive afholdt i Istanbul Atatürk Lufthavn den 21.-26. September, teknologiske shows og udstillinger af vores indenlandske og nationale produkter. ” han sagde.

Da han bemærkede, at de unge, der deltager i konkurrencen fra hele Tyrkiet, konkurrerer med de undervandskøretøjer, de designede, sagde Varank: ”De har ganske vanskelige opgaver. Efter manuelle opgaver skal disse køretøjer autonomt forlade undervandskøretøjerne i vandet og passere gennem slottet placeret i vandet på egen hånd. Vi taler om et virkelig udfordrende og banebrydende felt for gymnasieelever. ” han sagde.

Minister Varank sagde, at antallet af hold, der deltager i konkurrencen stiger hvert år, ”Vi kan se, at de hold, der har været med til konkurrencen i et par år, har forbedret sig selv. Vi kalder det fremtidens teknologier. Undersøiske systemer er meget vigtige for 'Blue Homeland'. I øjeblikket bruger både vores olie- og gasefterforskningsfartøjer og vores boreskibe faktisk undervandssystemer. Hvis du vil fjerne gassen med undervandssystemer, har du også brug for denne type autonome køretøjer. Du har brug for denne type ubemandede undersøiske systemer, robotsystemer. ” brugte sætningerne.

Med angivelse af, at boreskibene i øjeblikket bruger undervandssystemer udviklet af indenlandske virksomheder, sagde Varank, ”Desuden bruger de også systemer importeret fra udlandet. Sammen med vores unges evner her kan vi udvikle alle de robotsystemer, der bruges af vores undervandsboreskibe lokalt og nationalt. Vores unge, ingeniører og virksomheder har disse evner. Forhåbentlig vil vi overdrage vores Blue Homeland til dem. De vil også tjene dette land på den bedst mulige måde. ” han sagde.

Konkurrencen om ubemandede undervandssystemer har til formål at producere og udvikle fjernstyrede eller autonome undervandsbiler designet af unge mennesker. Blandt de 371 hold, der ansøgte, kæmper 56 hold, der havde ret til at deltage i konkurrencen, om mesterskabet.

I konkurrencen, hvor scoring og evaluering udføres forskelligt i hver kategori, vil førstepræmien være 35 tusinde TL værd, andenpræmien være 25 tusind TL, og tredjepræmien være 15 tusinde TL for holdene, der rangerer i "Grundkategori". I "Avanceret kategori" vil førstepræmien være 50 tusind TL, andenpræmien være 40 tusind TL, og tredjepræmien vil være 30 tusind TL.

De hold, der sigter mod at fuldføre deres opgaver på konkurrenceområdet og deres forretningsplaner på området på den bedste måde, vil blive tildelt “Best Team Award”.

"Most Original Design Award" vil blive givet til holdene under overvejelse af kriterierne for overholdelse af designbetingelserne, originalitet og evaluering i henhold til undervands- og alle undersystemer. Indenlandske og originale produkter, der er kompatible med den nyeste højteknologi, vinder "Most Original Software Award".

Kampen med undervandsrobotter, der kan udføre forskellige multifunktionelle opgaver autonomt med kunstig intelligens, fortsætter indtil den 19. september. De vindende hold modtager deres priser på TEKNOFEST, der afholdes i Istanbul Atatürk Lufthavn mellem 21.-26. September.

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar