Mount Erciyes blev hvidt efter faldende sne

Mount Erciyes blev hvidt efter den faldende sne
Mount Erciyes blev hvidt efter den faldende sne

Erciyes -bjerget, som er symbolet på Kayseri med sin 3 tusinde 917 meter høje top, der gennemborer skyerne, blev hvidt efter den faldende sne.

Mens operatørerne venter spændt på at åbne skisesæsonen i Erciyes, meddelte Kayseri Erciyes A.Ş., som blev grundlagt af Kayseri Metropolitan Kommune, at hun havde den hvide brudekjole på Erciyes Mountain på med den faldende sne, og i den sidste post på sin officielle sociale mediekonto, "Er vores skiteam klar?" blev det sagt.

Erciyes Mountain, som er symbolet på Kayseri, ses som et af de vigtige vintercentre i Tyrkiet med 34 skispor og 19 mekaniske faciliteter inden for bjergbestigning og vintersport. Er placeret.

For Erciyes Skicenter, som har en vigtig plads i vinterturismesektoren i verden, fortsætter Kayseri Metropolitan Kommune sine bestræbelser på at blive et sportscenter i 12 måneder med et højt lejrcenter, snesevis af festivaler, sportsbegivenheder og højlandsturisme samt vinterturisme.

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar