Gendannet fra katastrofe på Ordu Boztepe svævebanelinje

Ordu Boztepe svævebane frosset fra katastrofe
Ordu Boztepe svævebane frosset fra katastrofe

Svævebanen, der giver adgang til Boztepe, Ordus observationsterrasse, er lukket. ORBEL A.Ş., et datterselskab af Ordu Metropolitan Municipality, afgav en erklæring om offentlig nysgerrighed om, hvorfor den blev lukket. Den skriftlige erklæring fra ORBEL, der meddeler, at magnetkraften i svævebanen nærmer sig grænseværdierne, er som følger;

Rutinemæssig vedligeholdelse og kontrol af vores Ropeway -facilitet, der blev operationel i 2011, er blevet udført af Leitner Ltd., producentfirmaet indtil i dag. Şti's Manual Vedligeholdelsesguide udarbejdet af vores tekniske team i overensstemmelse med.

Den tunge vedligeholdelse af vores anlæg (20.000/40.000/50.000 timer) udføres af Leitner Ltd. Sti. ' Det udføres af autoriseret indenlandsk og udenlandsk teknisk personale i virksomheden.

Leitner Ltd. Sti. 2020 Driftstimer Vedligeholdelse (rebafkortning, linjerevision, vibrationsanalyse, ikke-ødelæggende inspektioner, udskiftning af nedre og øvre stationshjulshjul, elektrisk service og vedligeholdelse), planlagt udført i marts-april 40.000 af teknisk personale fra udlandet pga. pandemien oplevede over hele verden. Den blev afholdt i oktober-november 2020 på grund af rejseforbuddet.

Selvom den tunge vedligeholdelse, der blev afsluttet i november 2020, er omfattet af garanti i 30 måneder, og NDT (røntgen til brudte reb) rebtilsyn bør udføres hvert 3. år, det vil sige i 2024, blev det udført igen i juni 2021 til kontrolformål, i overensstemmelse med vores tekniske teams fremsyn. Som et resultat af inspektionen blev rebet; Når inspektionsværdierne foretaget i april 2020 sammenlignes med værdierne efter 40.000 hårdt pleje; Det blev bestemt, at magnetfelttabet var 5,88% (maks. 6%), og antallet af brud i rebet nærmede sig de øvre grænseværdier. Derefter, Leitner Ltd. Sti. ' Der blev givet oplysninger skriftligt, og der blev spurgt udtalelser om situationen.

Leitner Ltd. Sti. Som et resultat af forhandlingerne med virksomheden er vi blevet skriftligt informeret om, at anlægget skal lukkes, og rebskiftet skal foretages.

Som et resultat af møderne i vores tekniske team med eksperter fra ind- og udland; Det er blevet foreslået, at det kan betjenes ved at reducere antallet af boardinger og reducere facilitetens hastighed med det halve. Som et resultat af evalueringen foretaget af vores tekniske team; drift af anlægget vil udgøre en sikkerhedsrisiko, og alt ansvar ligger hos producenten Leitner Ltd. Sti. ' Det er besluttet, at anlæggets driftsaktiviteter stoppes for at sikre, at anlægget forbliver på plads, og at den godkendte serviceaftale fortsættes.

Sammenfattende; Det førnævnte tab af magnetfelt i tovet blev opdaget med opmærksomhed og pleje af det kompetente personale, der arbejder i vores anlæg, og en mulig risiko blev forhindret. På grund af pandemien i verden og den særlige produktionsproces af svævebanen, forventes det, at det vil tage 20 uger, før forretningsaktiviteterne starter.

Som et resultat af alle disse processer; Svævebanefaciliteten er blevet taget i vedligeholdelse af det autoriserede firma, og alle tekniske og juridiske processer følges omhyggeligt.

Armin

sohbet

    Vær den første til at kommentere

    Yorumlar